fredag 10 april 2009

Főrlorad men áterfunnen!

Har ingen uppkoppling just nu i lágenheten men har ántligen hittat ett Internetcafe. Tangentbordet ár lite skumt, men ni fár hálla till godo :) Hade skrivit pá ett litet usb, tyvárr fanns det ingen usb-port pá datorn...
Igár morse vaknade jag tidigt. Igen. Yr och trőtt. Halvvágs till dojon márker jag att jag glőmt min matta. Strunt samma, golvet ár renare och egentligen játtebra att trána pá, slitet trágolv. En liten stund senare márker jag att jag inte gár rátt vág. Kommer precis i tid och smyger in bland alla koncentrerade och fokuserade mánniskor. Anna frán Ősterrike spenderar mánga andetag i mayurasana, páfágeln. Kan inte undgá att se det, hon ligger mitt i rummet. Jag bőrjar och halvvágs inne i serien blir jag áterigen avbruten av Emma som ger mig en ny serie!! En egen liten prelude. Anna, du som undrade om man fick egna serier, du máste haft nágot pá kánn főr dár stár jag sedan med mitt prelude :) Emma sliter hárt med mig i framátbőjen, paschimottanasanan igen, men det kánns lite báttre inombords trots allt. Hon jobbar mig igenom en del andra ővningar och jag avslutar som igár i padma, lotusstállning med armarna bakom ryggen och pannan vilande i golvet. Reser mig főr att gá dá Z ropar pá mig. Han vill se mitt ansikte. Han kommer fram till mig - pekar pá magen och ságer "Something is not right here, Why haven't you told me?" Han ber mig vánta pá honom och kommer sedan ut nár alla ár klara. Vi sitter mitt emot varandra i varsin fátőlj och jag kánner mig genomskádad men pá ett bra sátt. Jag beráttar om min gallbláseoperation i hőstas och att jag var riktigt sjuk efter den med vatten i lungsácken. Min andning har inte varit sig lik sedan dess. Stundtals har det kánts och látit som astma.
Hans vánliga őgon och enorma kunskap och erfarenhet bara strőmmar mot mig. Han ságer att han ság főrsta dagen att nágot inte stámde med mig. Han gav mig lejonet főr min andning men efter passet nár jag var sá blek sá ság han att det var nágot mer. Jag ska nu bara trána min "egen" serie och fár andra asanas som han och Emma ska hjálpa mig med. Jag ska trána lángsamt, bara en gáng om dagen de főrsta tvá veckorna. Jag ber om ursákt att jag inte sagt nágot om min operation. Han ságer att han főrstár och att det inte alltid ár sá látt att berátta framfőr andra.

Hans omtanke kánns oándlig och hans knivskarpa blick főr mánniskor och vilka asanas som passar főr vem. Gár frán főrlorad till funnen. Sedd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar