måndag 23 juni 2014

Skimrande

I senaste numret av tidskriften MåBra finns min bok med som boktips på sidan som handlar om nyheter inom personlig utveckling! Kanske låter det fjuttigt för någon, för mig är det stort. Jag ler utanpå och inuti. Att jag fått en sådan respons på boken hade jag inte kunnat föreställa mig. Flera av människorna som varit i kontakt med mig säger att de börjar djupandas av rena farten när de läser :) Uppfattade inte själv att jag skriver så mycket om andetaget som jag nog gjort.
   Och jag vågar vara glad. Jag vågar. Jag står för allt som är skrivet i boken. Även om vissa av tankegångarna känns väldigt passerade så är det ändå viktigt att komma ihåg sin egen utveckling och resa. Att det långt ifrån alla gånger, alla morgnar varit självklart att ställa mig på mitt golv. Dessa otaliga inre strider har mynnat ut i en acceptans. Av mig. Av mina övningar. Av att inse att någon kan mycket mer än vad jag kan - min lärare. Det finns ingen genväg. Vi är också alla oslipade diamanter som har all visdom och kunskap i oss. Men att komma åt den skimrande stillheten, det kräver att någon visar vägen. Hur den guidningen än ser ut. Just nu hittar jag mycket i mig själv. Också. Saker som plötsligt känns självklara. Börjar längta efter bakåtböjar. Det har aldrig varit min längtan tidigare. Så spännande egentligen.
    Jag kommer hem från jobbet och byter om. Kvällsyogan är så självklar idag och jag har en energi som flyter fint i mig. Jag gör. Jag andas. Jag är. Kan inte begära mer. Och leendet utanpå finns inuti hela mig. Skimrande yoga.

Bakåtböjen är det min dotter som gör.

10 kommentarer:

 1. Skönt att läsa om din skimrande yoga nu när min är trög som sirap. Men bakåtböjar har jag också längtat efter hela våren, konstigt för det har nog aldrig varit min grej. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det vänder! Kram och spännande med våra bakåtböjstankar!

   Radera
 2. Grattis till uppmärksamheten! Förstår att du är jätteglad för det!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det är jag verkligen :) kram!

   Radera
 3. Det är verkligen stort! När jag fick din bok slutade jag inte läsa förrän den var slut. Jag akte tag sa det gick bra :) Älskar den. Jag skrev förrut om det men tyvärr sa blev det krangel med den kommentaren. Jag tror inte att den nadde dig. I alla fall, vill jag säga det, och jag hoppas att det funkar nu, att jag är ett fan. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Anna tack tack! Jag blir stum och lite rörd. Stor kram!

   Radera
 4. Skimrande inuti. Jamen exakt så.
  Kram och glada tillrop över Må Bra!

  SvaraRadera
 5. Herregud, det är väl inte fjuttigt, det är ju STORT! Grattis!
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kanske är det? Ibland har man svårt att bedöma :) Kram och tack!

   Radera