lördag 18 januari 2014

Sömn och vila

Sista morgonen och vi vaknar före klockan 06. Vi har sovit helt gudomligt här. Vår säng är skön men framför allt så är kvällar och morgnar väldigt svala, runt 14 grader. Sedan läggs det på 10-12 grader under dagen när solen visar sin värme. Tror att det svala har gjort att vi fått sova. Länge. Djupt. Det gör en människa gott.
Kanske ar det vilan vi behövde mer än värmen eller ljuset. Jag vet inte. Men efter en vecka har vi
laddat all energi vi behövt. Vi har sovit galet tidigt på kvällarna, somnat före klockan 21 och sovit minst 10 timmar. Vi har tränat på gymmet, deltagit i någon sorts yoga som var mer som gymnastik och jag har till och med varit med på vatten aeorbics. Varje dag har vi simmat och läst böcker. En vecka kan svischa förbi men den kan också innehålla så mycket. Jag är nöjd. Snart väntar snöskottning och skidåkning, det ser jag fram emot! Men ännu en sista dag i solskenet och värmen som smyger in. Vet att det är inne med självporträtt i träningen, en selfie. Därför bjuder jag på en selfie i vilan istället. Ha en fin helg!

4 kommentarer:

 1. alltså annika.
  du skulle ju erbjuda dig att göra reportage till resebyråer och liknande.
  när du skriver om ett ställe så vill jag bara åka dit.
  er resa låter helt fantastisk och plötsligt har jag en stor längtan att åka till Jordanien...och jag tror ärligt talat att jag inte tänkt tanken förut, även om det är lite sorgligt, att jag inte tänkt tanken om man säger. men så är jag ju som en liten harpalt också, rädd för det mesta :)
  Välkommen till Sverige, kylan o snön.
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh bästa fröken, tack för de orden! Och nä, jag har aldrig upplevt dig som en liten harpalt, du är en av de modigaste jag läser hos! Kramar!

   Radera
 2. Låter som en skön semester. Helt enkelt. Välkomna hem. Kram!

  SvaraRadera