söndag 22 december 2013

Från fundamentalist till frilansande julälskare

Den där kitschådran som jag dras med. Den kan få mig till allt möjligt. Som om jag måste skoja till det, sprätta till det här vita och svarta hemmet vi har, med allt möjligt annat. Vårt kök har begåvats med en turkos buddha och en turkos stjärna. De sitter alltid där. Vårt vardagsrum har fått en del lila detaljer med en stor fantastisk matta i vintagestil i spetsen. Nu har vår övervåning fått en plastgran! Vit förvisso men med massor av bling bling på sig. Och det är som det ska. Jag har gått en lång väg mina vänner, från att ha varit en julfundamentalist till att frilansa hur som helst. Så djäkla skönt. Fritt. Jag önskar er massor av frisk luft, väldofter, skön avkopopling och samvaro med era nära och kära. Kanske också en chokladpralin och lite citrusfrukter när kvällen smyger sig på. Ikväll kommer första ungen hem och sedan trillar de in. Så tacksam att i får fira jul med alla igen.  Lev väl och njut med mig i min julgransfrossa! God Jul!




16 kommentarer:

  1. En vit gran! Ganska fint i alla fall ;) God Jul!
    //Susanne

    SvaraRadera
  2. Önskar dig den bästa av jular och allt gott inför det nya året, Annika. Spännande med boken!!!
    Kram Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Detsamma! Ja snart så är den klar för tryck :) kram

      Radera
  3. Tack detsamma, en riktigt God Jul!! Kram

    SvaraRadera
  4. Önskar dig en jättefin jul, Annika! Tack för alla kloka ord och cyberpepp. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack själv Lotta! Stor kram och God Jul!

      Radera
  5. Jag tycker den ser yogisk ut! Hälsosam, jordad men med en uns himmel, glad, livlig men med något stramt i formen! ★ God Jul käraste Annika! Din blogg är en livlina i vardagen så tack för året som gått! /Lisa NY

    SvaraRadera
  6. Lisa du är så poetisk! Tack för att du läser. Stor varm julkram och jag önskar dig en gnistrande jul!

    SvaraRadera
  7. det låter som ett underbart hem, och alldeles sådär fritt och vackert som det då alltid blir. visa gärna mer *** och så önskar jag dig och de dina en alldeles underbar Jul. låter som att du redan har en, och jag blir glad och uppfylld ända hit och sänder återigen en tacksam tanke till detta underbara blogland där vi kan dela så mycket. många varma kramar från norr..

    ~Lycke

    SvaraRadera
    Svar
    1. Många varma kramar tillbaka! Och jag håller verkligen med dig, så underbart med bloggvänner. Tänker att du har en fin vit jul och sen ska jag visa mer av mitt hem :) Stor varm julkram

      Radera
  8. hohoho,
    det låter härligt med blingbling och familj!
    vet inte riktigt än hur jag firar, men planerar att frilansa som jultomte här i byn där ingen firar jul! tänkte att det vore mysigt och roligt för dom små....så nu bakar jag pepparkakor och längtar till sverige.
    kramar till dig,
    ta hand om er! njut tillsammans.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Först fick ni snön, det passar väl finfint med pepparkakor och tomte också! Julkramar min vän!

      Radera