torsdag 12 december 2013

Du önskar väl?

Himlen är mörk. Nästan hotfull, molnen är täta och stjärnorna gömda. Jag tänder alla ljus jag har på övervåningen. Gör min yoga mjukt mjukt. Har ont i mitt högra knä. Helt plötsligt gör det ont när jag böjer på det. Vet att man kan få problem i sitt knä om höft eller fotled inte är med ordentligt i rörelserna. Mina fotleder är stela även om de är mycket mjukare nu än tidigare. Kan hänga ihop med det. Men vet faktiskt inte riktigt vad det här handlar om. Det skär rakt in i leden, en ny smärta. Får ta det så lugnt det går. Och som vanligt, just då vill jag göra hur mycket yoga som helst! När jag har ett hinder av något slag då vevar lusten igång, det sprakar inombords av lust att yoga. Men jag gör, modifierat men ändå.
    Slår på min tv och dricker kaffe tillsammans med tjejerna på Musikhjälpen. Och allt de gör och allt som alla gör för att samla in pengar till att alla tjejer ska överleva sin graviditet, det är fantastiskt. Och där sitter jag med lite ont i mitt knä, påminnelser i vardagen och att låta allt ha rätt proportioner igen. Jag har önskat flera låtar på Musikhjälpen, bland annat en av mina absoluta favoriter Florence + the Machine med Shake it out.Vilken låt har du önskat? För du önskar väl??

4 kommentarer:

 1. Det har jag inte tänkt på! Önska en låt kan man ju också göra.det finns så många sätt att hjälpa, så många eldsjälar, bara att hänga på. Och visst är det lustigt, att först när man inte kan yoga, träna eller vad det nu än är, då verkligen vill man bara göra just det. Hoppas knät blir bättre snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det här är bara sååå bra! Ja jag upptäckte ett blåmärke på mitt knä, har förmodligen slagit i utan att komma ihåg det :)

   Radera
 2. Jajjamänn jag utlandsönskar ;)
  Det är tredje året nu, som jag tokföljer Musikhjälpen, det är en magisk vecka på något sätt, fast man sitter här långt borta. Det är litegrann som Annika Lantz sade i telefon där imorse att "det är inte jag som är ute i världen, det är ni därinne i buren som är världen" (eller något ditåt). Så sant!
  Kram och krya på knät!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner precis som du! Och jag blir lycklig av att se det och lyssna på det. Morgon, middag, kväll! Kram kram

   Radera