söndag 2 mars 2014

Trött och yr


Lite pollenallergisk. Gråväder. Mitt i alltihopa ett Vasalopp. Känns felplacerat med den här vintern som försvann och den här våren som låter vänta på sig. Bara ett mellanläge helt enkelt. Jag är trött. Så där djupt. Jag är lite yr. Det hänger ihop. Jag vet. Jag ägnar mig åt lugn och ro efter all administration och fixande kring min bok. Jag njuter av att köpa lite vårblommor i krukor. Älskar scilla och hittade en vit variant. Älskar smålampor och hittade en i metall men som ser ut som spets, sådant tycker jag om. Läser veckotidningar, orkar inte med någon roman just nu. Dricker mycket te och tassar runt i mjukiskläder. Fryser lite och vill inte göra något alls. Behöver förmodligen gå ut och andas och lite träning blir det framåt kvällen. Planerar för boksläppsfesten som är på fredag, det ska bli så kul att få fira ordentligt. Jag längtar men tycker om att det är söndag och en stilla dag innan allt drar igång igen. Hoppas du har en fin söndag.

10 kommentarer:

 1. Sådana dagar får man också i livet. Vila du och samla kraft in för din fest!

  SvaraRadera
 2. åh jag har en lika samma söndag, som lördagen igår.
  och jag har tänkt på dig så mycket, och jag vill så gärna dyka upp på fredag, stå där med det största leendet och den största kramen, så stora så att blomsterkvasten ser så där yttigpyttig ut fastän den egentligen oxå är ganska stor.
  men jag får inte riktigt ihop det, och hittar jag inte den sista biten så kan jag inte.
  jag pusslar om och hit o dit, men det ser mörkt ut.
  fast än har jag inte vänt på alla ställen, så jag ger inte upp.
  stor kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det mest fantastiska är att du anstränger dig så mycket! Självklart förstår jag att om du inte får ihop det, nytt jobb och så allt det andra! Kommer du så kommer jag att störtgråta av glädje. Kommer du inte så vet jag ju varför. Men någon gång ska vi ju ses! Stor kram!

   Radera
 3. Klart du måste både landa och ladda, det måste ha varit en anspänning inför när boken skulle komma och inför festen som kommer. Då är du kanske i det där mellanrummet som du skrev om för ett tag sen. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen precis. Du har rätt. Tack och kram!

   Radera
 4. Hoppas att du får ny kraft idag, denna vecka. Jag har just beställt din bok och vet att jag har något alldeles speciellt att se fram emot, ett guldhav att dyka in i...
  Jag hade också gärna velat komma på din boksläppsfest och ge dig en varm kram, sänder den här på bloggen istället. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack och tack! Hoppas du tycker om den. Tar emot kramen och skickar en varm tillbaka!

   Radera
 5. Ladda och landa, precis som Lotta säger ♥
  Väntar SÅ på din bok!!
  Kram och ha en fin vecka, som mynnar ut i en bubblig fredag, varmtvarmt lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina, tack det ska jag ❤ kram

   Radera