lördag 24 januari 2015

Ta önskningen ett steg vidare

I vinterlandet fikar vi gott. Skottar snö. Promenerar lite försiktigt. Allt känns skönt. Jag har en slags frihet inuti som jag inte haft tidigare. Det är helt enkelt mer plats inombords för att annat slängts överbord. Jag har också bestämt mig för att göra något konkret med min längtan efter att skriva mer. Skriva annat. Har bokat in mig på en skrivarkurs för Elisabeth Croneborg, som var redaktör för min bok, och jag har inga förväntningar på mig själv mer än att jag ska åka dit och se vad det blir. Som en liten karamell att suga på tills det är dags om 2 veckor att åka på en helgkurs. OCH. Vi ska yoga på morgonen och meditera på kvällen. Frivilligt men för mig är det givet. Det finns ett hamam dit vi åker. Bara det! Som jag älskat hamambaden i Turkiet. Så. Idag känner jag mig lite extra glad för att jag har bestämt mig och betalt och har samtidigt inga krav på vad som skall bli. Jag ska bara njuta. Har du någon önskan som snart blir verklighet? Jag vill jobba ännu mer för att mina önskningar ska ta konkret form, det är första steget som jag ser det för att allt ska bli av helt enkelt. Från tanke till handling.

14 kommentarer:

 1. Plötsligt bara kommer det där. Som är rätt. Vid rätt tid. Lördagskram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det ♡ Lördagskram tillbaka!

   Radera
 2. Åh! Skrivkurs! Så härligt.
  Och så kreativt, att skriva är lite som att andas.

  Kram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen så är det! Kram tebaka ♥

   Radera
 3. Härliga nyheter här! Kram helt enkelt.

  SvaraRadera
 4. Alltså, skrivarkurs med yoga och meditation...kan det bli bättre. Härligt! Lite avis blir jag nu. Kram

  SvaraRadera
 5. Svårslagen kombination :) kram

  SvaraRadera
 6. Just nu har jag en önskan om att rensa i vårt hem. Bort med saker som man inte använder.. strukturera upp så att vardagen blir enklare.. Färre saker men saker man "älskar" och använder. Färre saker så ser man de fina sakerna istället för att de ska drunkna i att det är många saker. Då känner jag att jag får ro...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så skönt att rensa, både i huset med saker och med kläder och allt annat mellan himmel och jord. Och så inombords då :)

   Radera
 7. Så kul med skrivarkurs! :-D
  Jag ligger lågt med önskemål för stunden. Det mest rör skolan, att klara alla kurser osv. Annars ligger ju skrivandet och en del önskningar med detta som en inbäddad tanke i tryggt förvar. Men först skolan... sedan får man se. ;-)
  Hoppas du haft en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du ligger lågt just nu, allt har sin tid. Själv har jag gått två olika skrivarkurser tidigare men den här är lite annorlunda och jag ser så fram emot att få uppgifter och att skriva :) Kram och jag har haft en fin helg, hoppas du också haft det!

   Radera
 8. Åh Annika... om du visste hur ditt inlägg gick rakt in...:)

  För det första, hurra för att du du tänker tanken att skriva vidare!!! Jag köper direkt:):)

  Och för det andra... NU ska jag konkret planera in tid för att få färdigt min bok. Punkt.

  STOR KRAM
  Milla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Milla, det gör mig glad! Och skriv skriv skriv. Det är det som gäller. Stor kram tillbaka och jag köper din bok direkt! Det vet du :)

   Radera