söndag 22 januari 2017

Svaren kommer

Vid min avslappning efter yogan igår så kom det till mig. Vad jag ska syssla med framöver. Jag har funderat och sedan släppt det. Låtit det vara. Jobbar ju med min bok men tänker annat också. Hela dagen igår kände jag mig låg. Solen sken inbjudande även om den också avslöjade nordeuropas smutsigaste fönster. Nå. Jag gick inte ut. Vi diskuterade mycket här hemma. Hela eftermiddagen faktiskt. Hur ser livet ut? Hur ser det här året ut? Hur ser sommaren ut?
    När man är sin egen så måste man verkligen planera långt fram ibland. Samtidigt som man är friare än om man är anställd. Man behöver ha planer och tänka hela vägen. Så vi vände och vred. Och så kom ett telefonsamtal just där och då från en vän till min man. Och vi fick ett uppdrag! Tillsammans. Jag hade uttalat högt och ljudligt saker hela dagen vad jag ville och så kom svaret. Men som vanligt vänner, inte som jag hade tänkt det! Mer som jahaja, ja så kan det ju bli, så kan vi ju göra. Så rätades det mesta ut även om det inte blev spikat så har vi något att jobba för och mot. Kanske är jag kryptisk, men jag skriver längre fram.
  
Än en gång visade det sig. När jag väntar in, då kommer svaren. Oftare och oftare.

10 kommentarer:

 1. Å så nyfiken jag blev nu. Jag har svårt att vänta in. Far iväg och krånglar till det för mig och så blir det pannkaka av alltihop. Eller så känns det åtminstone. Om du har nordeuropas smutsigaste fönster så har jag sydeuropas dito. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tid för fönstertvätt finns det längre fram tänker jag. Och det är inte så märkvärdigt, men vi kommer förhoppningsvis att kunna göra något tillsammans i sommar! Kram

   Radera
 2. Härliga saker!
  Och du vet ju att vi står och hänger på dörren tills du berättar ;) :D
  Kram fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja jag vet. Men som sagt, det är inte så stort, men ändå kul! Jag berättar framöver om och när det blir spikat! kram kram

   Radera
 3. Jag gillar det. Att man väntar, och väntar. Och så kommer svaren till slut. :)

  SvaraRadera
 4. Så fint! Tillit och tålamod. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tålamod, som varit mitt svåraste... Kram!

   Radera