söndag 16 februari 2014

Sockerdricka i hela mig

Om några  veckor har jag boksläppsfest! Det är så stort för mig. Det handlar om allt som jag tagit mig igenom i min yoga. Min högst personliga resa. Jag har skrivit den utifrån flera anledningar. 1. Det främsta är att jag via bloggen hittat mitt språk och även mitt sammanhang och har skrivit en bok jag själv har saknat. I bloggen har jag hittat dialogen med andra som utövar yoga, men inte nödvändigtvis min yogastil.  2. Jag tycker oerhört mycket om att skriva, här har jag helt enkelt blommat ut och tagit för mig av språket som aldrig upphör att fascinera mig. 3. Jag vill dela det som vi otroligt sällan ser någon göra i en yogabok. Jag har själv inte sett något av det och har därför skrivit en bok jag hade velat läsa när alla frågor radade upp sig och när tvivel, tårar och smärta gjorde entré. Men även om den ofattbara glädjen i att hitta mitt inre mitt i bråten. Att hitta det och städa. Allt som följt på det och som sakta men säkert förändrat hela mitt liv. Åh jag har sockerdricka i hela mig just nu!

Boken finns att beställa på bokus och snart också på adlibris

För dig som jag inte är vän med på FB - du är också varmt välkommen ska du veta. Om du vill komma på min boksläppsfest, maila mig på annika@verklighet.nu

20 kommentarer:

 1. Så himla kul!! Underbart och lycka till!! kram M

  SvaraRadera
 2. Stort grattis, hurra! & lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hurra stryker jag under med. Och tack!

   Radera
 3. Jätteskoj Annika! GRATTIS! :-)
  Ser fram emot att få läsa boken.
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så kul Carina, kram och tack!

   Radera
 4. Annika, kära du jag kan inte komma på ditt boksläpp...men jag har precis klickat hem din bok...ska bara betala också.
  Grattiskramar!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet. Men ville ändå att du ska veta att du är varmt välkommen :) Tack-kramar!

   Radera
 5. Äntligen, ska bli spännande att lägga fingrar och ögon på den och börja bläddra. Omslaget ser ju lika lovande ut som ditt språk i bloggen är.
  Lycka till och grattis.
  Robert K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Robert, tack. Ja omslaget har vi diskuterat en hel del :) Jag ville visa en bild som inte är så vanlig i yogabokssammanhang. Den symboliserar också att jag faktiskt tittar inåt!

   Radera
 6. åh annika, så himla kul och spännande!
  glad för din skull och ser fram emot att läsa boken vid tillfälle!
  kramar och skål från frankrike

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack min vän! Kramar <3 och skål förståss!

   Radera
 7. Glädjehoppar av förväntan, ser så framemot att få boken i min hand!!
  Hjärta och lycka till!

  SvaraRadera
 8. Ah vad spänande! Jag vill väldigt gärna läsa. Skall beställa den hem till mamma och pappa sa att jag kan hämta upp den nästa gang jag är i Sverige. Kram och ha en fantastisk release fest! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Anna, det ska jag :) Kram kram!

   Radera
 9. Vad häftigt att du skrivit en egen bok!!! Hade jag bott närmare hade jag gärna kommit på din fest. Men boken ska jag köpa förstås, så spännande.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! Ja det är otroligt häftigt. Drömmar blir verklighet helt enkelt :)Kram

   Radera
 10. Ja, det ska bli så intressant att läsa, jag har ju följt dig en rätt lång tid nu, din blogg är balsam för min själ så boken...jag VET att jag kommer att berikas av dina ord. Och bilden, vilken oerhört bra förklaring, du ser inåt, fint!
  Jag önskar dig verkligen lycka till med allt! Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara du! Dina ord är som balsam för mig! Kram kram!

   Radera