tisdag 22 juni 2010

Inlägg nummer två...

...till dig min hemliga bokvän! Hoppas du läst det jag skrivit om böcker? När det gäller min smak för övrigt - älskar både kaffe och te, helst grönt. Jag har varit en storkonsument av kaffe men dricker det väldigt sparsamt idag. Grönt te tyckte jag smakade jord från början, men nu gillar jag det. Mycket. Anteckningsböcker och kort är favoriter. Köper när jag hittar fina, och alla används! Lite av nördig när det gäller pennor, vill att de ska ha bra flyt :) Mina favoritfärger är nog turkos, orange, vitt och svart. På det mesta! Har haft en förkärlek för gamla tyger, knappar och garner men numera finns hela mitt gamla lager på mina barns gamla fritids. Hade en viss ångest när jag lämnade några lådor men nu är jag fri! Och de används av några som inte vill något hellre. Vill att saker ska användas, gillar att ge bort presenter som tar slut, dvs används upp. En god flaska vin, fint kaffe eller te. Eller varför inte choklad, helst mörk! Någonstans kring 60 % finns den perfekta halten av kakao i chokladen. För mig. Servetter och ljus är också favoriter, men då måste de vara lite speciella och extra. Känns lite skumt att skriva det här inlägget, men jag håller mig till reglerna :)

5 kommentarer:

  1. Det låter spännande det här. Har läst om liknande saker då tex en skrivbok skickas runt mellan ca 10 personer och till slut får man tillbaka sin egen med en massa inspiration skrivet, tecknat eller klippt och klistrat. Kreativt!

    SvaraRadera
  2. Det ska bli så spännande! Har aldrig deltagit i något sådant här tidigare. Återkommer med rapport sedan :) Skrivbok lät också härligt!

    SvaraRadera
  3. himla kul låter det! påminner om något vi gjorde som barn som kallades 'slam' start learning about me tror jag? ungefär samma idé som swedish yogini nämner ovan. det var i alla fall otroligt spännande att få tillbaka sen, efter att boken hade skickats runt i världen.

    och jag gillar din smak!

    SvaraRadera
  4. Hej Annika!
    Jodå, jag har läst ditt inlägg om böcker och läsning. Jag har en liten aning om vad jag ska välja för några... :-) Tack för det här inlägget - nu har jag en ganska klar bild av vad jag ska skicka. Idag är det midsommardagen och jag tänkte inte vika en millimeter från min bok och gräsmatta, men imorgon ska jag ut på shoppingtur och leta grejer till dig. Det ska bli så kul! :-)

    SvaraRadera