torsdag 13 oktober 2016

I've got stamina!

Jag vet när jag vaknar att jag är stark men också fylld av någon slags känsla av att jag-vill-inte jag-gör -det-här-senare. Då vet jag att jag bara måste göra. Så jag gör hela min angahara1 och den tar tid. Jag är mjukare! Och svettig när allt är klart. Dricker kaffe och tar mig till kraftsportklubben. Den enda anledningen till att jag åker dit är att jag har en bokad tid med min nya pt. Jag försöker hitta på ursäkter för att inte åka dit för jag vill verkligen inte. Men jag sätter mig i bilen och kör dit. Vi pratar igenom mitt motstånd, shit va bra hon är! Ung och klok. Och så kör vi. Hon ser direkt mina framsteg som jag själv inte noterat... Hon pekar ut nya muskler som rör sig och så får jag nya övningar. Jag darrar av ansträngning men också av rädsla. Hon ser och hon vet. Hon har varit där själv. När man inte litar helt på kroppen, eftersom kroppen tidigare har gått sönder, som hon säger. Det är en ganska bra sammanfattning egentligen. Och tills dess måste jag bara ta tag i pannbenet, sinnet, the mind och ta mig förbi alla inbillade hinder och faror. Hon säger också att jag är jättestark i benen. Hela mitt liv har jag levt i villfarelsen att benen är svaga. Smala är de men inte svaga. Det är en enorm skillnad :) Och ni vet, när man tagit sig förbi två stora berg och bara sitter och vrålsjunger till Sia på hemvägen, ja då känner jag mig oövervinnerlig, för fasen I've got stamina! (tack Pernilla för länken ;) )

Tänk att det alltid finns mest att vinna när motståndet är som störst!

6 kommentarer:

 1. Det finns en power omkring dej just nu, som genomsyrar allt. Det är lite häftigt att uppleva såhär en bit (rent fysiskt) bort från dej :) Du har ju själv varit inne på att de småningom börjar "vara ute på andra sidan" efter ditt tuffa år och det märks sannerligen ♥
  Kram fina du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nina! Härligt att det märks,jag mår fint och tror att jag är helt klar med det som varit. Kram kram ❤️️

   Radera
 2. Sitter här och flinar lite. Sådär du vet när man känner att det är bra hos någon annan som man vet kämpat. Som att ta sig i mål. Inte dom där dramatiska målgångarna där det exploderar av fyrverkerier utan där man tar klivet över mållinjen, liksom sätter ner foten stadigt och rätar på ryggen.
  Det är coolt!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är coolt! Tack ❤️️ Stor kram

   Radera
 3. Jag tyckte väl att jag kände igen rubriken från nånstans. Och så var det från Sia! Och visst är du uthållig! Galet uthållig, på alla de sätt. Vilken tur du verkar ha med dina pt, hon låter jättebra den tjejen du har nu. Grym känsla efteråt, när man inte ville från början!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, älskar den raden! Ja tur har jag kanske haft, men jag har letat noggrant 😊

   Radera