torsdag 7 april 2016

Hemmagymmeri

Det hällregnar. Jag menar verkligen HÄLLregnar. Det går inte att se ut för det är som en stor stålgrå gardin har dragits ned. Och det är vatten överallt i hela trädgården. Jag överdriver inte. Portarna har öppnats helt enkelt. Jag har lite att fixa med idag, reser ju till Finland imorgon och hemifrån tidigt för att ta en bekväm buss till Arlanda. Jag är både glad och pirrig.
   Men träningen då? Jag tar det jag har. Jag står på verandan och småhuttrar innan jag kör igång. Munkjackan är på och luvan uppdragen. Ser nästan ut som Rocky. Jag tar vår kvast och börjar med mina breda knäböj. Kvastskaft på riktigt :) Jag gör det jag fick göra senast med min pt, stanna där nere några sekunder innan jag trycker mig upp igen. Från höfterna faktiskt. Och det mjukar upp direkt. När jag fyllde år för ett tag sedan fick jag både kettlebell, hopprep och ett elastiskt band. Är min familj glad åt att jag tränar?! Regnar det idag?
   Så egentligen har jag mycket av mitt gym här hemma. Och kvasten. Jag gör ett litet pass med allt det där. Och att hoppa hopprep, det är ingen lek. Tänker på tjejen i Mästarnas Mästare (kommer tyvärr inte ihåg hennes namn) som hoppade 300 varv. Flera gånger. Hoppar jag någon minut så är det bra så. Helt slut. Men som sagt, allt finns att förbättra. Och jag är nöjd. Med mitt lilla hemmagymmeri. Men så snyggt som Nina har det, det lär det dröja till jag har, men alltid något att sträva efter :)

12 kommentarer:

 1. Du är för skön!!!

  SvaraRadera
 2. Girlpower energi, me like! Hemmaträning är SÅ bra och perfekt komplement till gymträning med eller utan PT. Upp med kvasten bara! :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Mycket tack vare dig Nina!

   Radera
 3. Skrattar så att jag håller på att kissa på mig.
  För att min humor är usel och jag börjar tänka på häxor (starka kvinnor) och kvastskaft=))
  Du är underbar helt enkelt!

  Och en stor lyckospark härifrån, Finland, se upp säger jag bara!

  SvaraRadera
 4. Haha du har rätt. Är nog en häxa och behöver min kvast!

  SvaraRadera
 5. Jag undviker med nöd och näppe mina kommentarer om kvinnor och kvastar, du är för jäkla skön, vilken inspiration du är. Tänker på min mormor som räfsade, slog med lie, bar vattenhinkar och högg ved. Det var träning med fria vikter hela dagarna, Crosfit var kvinnosysslor för femtio år sedan.
  Kör hårt
  Robert K.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vilken skön mormor! Och du har ju rätt, förr rörde man ju på kroppen hela tiden! Och tack ;)

   Radera
 6. Svar
  1. Tack! Rocky är nu mitt mellannamn

   Radera