fredag 5 augusti 2011

Mellan oss

Idag vill jag inte skriva om att jag skrattade mer än grät under behandlingen. Jag vill inte skriva om att när dr V lutar sig fram över min höft och trycker och jag känner något öppna sig så blir jag lite ängslig. Vill inte heller skriva om att jag vaknade inatt med kramper i magen, och att det tog mig 4 timmar att somna om. Eller att min bröstkorg och bröstrygg protesterar våldsamt och ger mig blåmärken. Men de sitter på utsidan :) Nej idag mina vänner skriver jag om att T, sa till mig alldeles innan min behandling att han kan vara min pappa. I'll be your father here. Helt enkelt. Med de mildaste ögonen och ett hopknipet leende. Idag skriver jag om att han berättade en alldeles bedårande historia om vattenliljan som bara slår ut helt i månsken och som gömmer sig lite i solen. Om att vi alla har saker att ta oss igenom och att gud finns i allt och är god. Att andligheten finns i oss och överallt och religionen är det som sker mellan människor. Ingen annanstans.

mina egna bilder

8 kommentarer:

 1. Jag sitter bara och gapar.
  tittar ner på tröjan ibland för att kolla om jag dregglat. Jag önskar jag var där du är. Eller. Jag är inte där än. Nu svamlar jag. men jag fick så mycket indien att jag blev knäsvag. Kram till dig.Kram.

  SvaraRadera
 2. och Silverbröllop. Bara ordet. som du säger ett av de vackraste.

  SvaraRadera
 3. Nina och fröken blund, tack för att ni läser och lämnar spår. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Ditt inlägg skapade tårar i mina ögon. Så fint skrivet! Och jag kan inte hjälpa att undra om gud verkligen finns över allt och är god. Men det är mina tankar just nu, i det jag befinner mig i... Kram

  SvaraRadera
 5. Wow... love this one! Så sant

  Kramar*
  /V

  SvaraRadera
 6. Ps. jätte fina foton, har du tagit dem själv?

  SvaraRadera
 7. Evelina, är det inte precis så vi känner när något jobbigt händer? Att vi undrar om det verkligen kan vara så. Och jag förstår dig. Just nu, känns det tryggt för mig att vila i de här tankarna. Kram!

  Viralila- tack för dina ord. Och ja det är mina bilder. kram

  SvaraRadera