torsdag 30 juni 2016

Ändrade planer

Allt har pekat mer och mer på att vi behöver ändra ett beslut. Jag har inte riktigt velat se det. Men jag har en inflammation i min höft som fortfarande finns där. Den är på väg bort för att jag just vilat mig från all fysisk aktivitet eftersom både träningen och yogan gjorde mig sämre. Nu har jag gått på behandlingar ganska tätt för att jag skulle kunna åka på yogakursen i Tyskland nästa vecka. Men det blir bakvänt. För jag är inte riktigt bra ännu. Ont och  stelt och jag har haft det lite tufft. Men igår tog vi ett beslut efter att älsklingen fått en inflammation i armbågen. De här inflammationerna säger oss något. Vi ska inte plussa på med mer rörelse när vi inte är helt läkta. När vi hade bestämt oss var det som en stor lättnad flöt in i oss båda. Att bara stanna hemma. Spelar ingen roll att vi hade velat något annat, just nu fungerar det inte så. Och vi är lediga, tillsammans. Allt finns kvar. Jag ska ju inte köra över mig mer och då gäller det även yogan. Det är klart jag sörjer att inte få yoga för en lärare och att inte få träffa en del vänner. Men så är det nu. Det finns en tid för allt annat. Vila. Skogen. Väntan på det som kommer sen. Det är viktigt.
   Jag äter också maxdos av gurkmeja som är ett av världens mest anti-inflammatoriska kosttillskott. Det har gjort skillnad, kändes direkt jag började äta av det. Jag äter kapslar och det fungerar bra med tanke om man skulle svalt pulvret istället så är det här optimalt.
   Sitter här i morgonrock och har just druckit min espresso med lite vispgrädde. Jag låter den fysiska yogan vänta. Jag låter min styrketräning vänta. Och det är gott så. Ute är himlen grå men det är helt ok.

Ibland måste man ändra beslut, vila och vänta. För att det ska bli rätt.

8 kommentarer:

 1. Lättnaden när man känner beslutet är rätt! Inte längre fyrkantig inställning om att "man ger upp" eller " sväljer sin stolthet", utan bara fint konstaterar att såhär är det nu.
  Kram på er båda och läk fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt. Även om det bor en besvikelse i mig så vet jag att det var rätt. Kram och tack ❤️️

   Radera
 2. Som jag kan brottas med sånt där. Varje gång min ledsjuka slår till.
  Men det där med att lyssna inåt slår till slut allt.
  Att låta kroppen vila, det är mjukt.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Just så. Det är svårt. Men klokt val. Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du, ni verkar vara så himla duktiga på att just fatta beslut, ändra beslut. Det är apsvårt att ändra beslut, särskilt när man vill göra det där. Ni är jätteduktiga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh Pernilla tack! Det värmer och jag tar det till mig!

   Radera