torsdag 23 juni 2016

Glad, energifull och påfylld

Jag vaknar energifylld. Jag skulle i det här läget kunna fasta flera dagar till, men eftersom det är midsommar imorgon och vi vill äta mat då så återvänder vi till ätandet idag. Startar dagen med en kopp kaffe och en grön smoothie. Blir proppmätt! Känner mig glädjefylld precis hela dagen. Vi gör en del ärenden och äter en sallad på stan och träffar människor jag inte sett på länge. Vänner. Kollegor. Personal från sjukhuset från när vår dotter var så sjuk för mer än 20 år sedan. Och allt känns rätt. Fint. Kommer hem och i brevlådan ligger ett paket med sprillans nya tajts till min yoga. Med Frida Kalho på. Jag var lite fundersam på storleken men de sitter som gjutna. Gjorda av återvunna pet-flaskor. Är ett stort fan av Frida Kahlo så det här känns finfint. Testar dem i några positioner ute i gräset och här står jag i prasaritha padottanasana. Och ni som redan sett bilden på IG, ha överseende!
   Och imorgon en liten tripp norrut till svärmor över dagen. Vill önska er alla en fin midsommar. Utan strul. Med mjukhet och lugn. I trafiken. I familjen. I firandet. Sköt om er!

5 kommentarer:

 1. Fint. Rakt igenom.
  Och banne mej om du inte väckt en yyyttepyyytte nyfikenhet för fasta... tack för det ;) :P
  Kram och ha en skön midsommar du med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Nina, vet du jag tänkte på dig när jag skrev :) stor kram ❤️️🍓

   Radera
 2. Jag var ju redan nyfiken på fastan, men nu känner jag att jag bara måste prova...snart Kram
  P.S Så fint med Frida Kahlo brallor. Synd att jag har så stor rumpa😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror du skulle uppskatta det som sker med en under fastan Marika. Och stora rumpor är snyggt, måste finnas coola tajts i alla storlekar och passform tänker jag. Kram!

   Radera
 3. Tack för en fin och givande blogg!Och var får man tag på de fina tajtsen?
  Allt gott

  SvaraRadera