söndag 27 mars 2016

Stark och glad

Vi sover så otroligt mycket. Somnar vid 22 på kvällarna. Båda två. Orkar inte hålla oss vakna. Sover 10 timmar. Det är medicin om något. Vi brukar vara riktiga nattugglor och nu sover vi. Underbart. Jag har tragglat med min yoga ett tag. Låtit bli ett tag när jag mådde för uselt för att få till vare sig sömn eller yoga. Men så tog jag tag i den för någon vecka sedan. Sjukt jobbigt. Stel bortom. Aldrig varit så stel före detta. Det säger man ju lite då och då men det här var ett faktum Att sitta i padmasana, hellotus, har jag gjort sedan jag började med yoga för 16 år sedan och nu kunde jag plötsligt inte... Stelt i höfterna, stelt i fotlederna. Men vad kan man göra mer än ta sig framåt? Sagt och gjort. Jag är tacksam att vi kan peppa varandra här hemma och dela våra yogaresa. Inget var enkelt. Det var mest blod, svett och tårar. Och idag. Totalt tvärtom! Den här sköna vändningen som jag aldrig upplevt i något annat som jag gör i yogan. Den total förändringen. Tillbaka till min egen form. Nu var det mesta där igen och jag känner mig stark. Och glad. Det är fantatiskt och det påminner också om att det bara är att göra. "Bara". Ja ni vet. Hursom, genom nålsögat till nästa utmaning. Påsken levererar. Både vänner, soligt väder, trädgårdsjobb och yoga. Om jag önskar dig samma, absolut! Må väl!

6 kommentarer:

 1. Verkar som att påsken har gjort oss gott. Många skriver om skön vändning i livet, mer kraft och fler leenden!
  Kram & Sat Nam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen precis vad vi verkar ha behövt! Kram kram

   Radera
 2. Sömnen...jag sover som jag aldrig gjort förr. Djupt och länge.
  För mig som har haft en konstant sömnbrist i flera år är det magiskt.
  Det gör skillnad för psyket.

  Låter som en fin påsk. Läste om din vän och kände att det är så det ska vara. Lyssnandet. Så viktigt! Och så på riktigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen hälsa att få sova gott och just därför sov jag som en kratta i natt! Haha, men det var nog bara det sena kaffet som spökade! Kram och ja jag har haft en jättefin påsk, du också hoppas och tror jag!

   Radera
 3. Härligt det låter med mycket sömn och när det vänder i yogan. Här är det både för mycket stelhet och inte tillräckligt med sömn, men jag hoppas det vänder hos mig med. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh du ska se att det gör det! Kram och keep up som du brukar säga ❤️️

   Radera