onsdag 23 mars 2016

Kravlös påskIkväll skulle vi ha rest till fjällen för några dagar i en stuga. Men vi stannar hemma. Vädret är inte det bästa men den främsta orsaken är faktiskt att jag inte orkar. Det är helt enkelt så. Vi stannar hemma för att bara vara. Kanske jobba lite i trädgården, kanske träffa en del vänner, barnkalas på söndag så ja, jag känner mig lättad. Så knasigt egentligen, jag har längtat efter skidåkning och att knalla runt i långkalsonger, men just nu, känns packning, resa och blötsnö inte alls lockande. När vi hade bestämt oss, kände vi båda att det var rätt beslut.Så fick jag lite städlust, passar på och skurar golven och  tar sedan fram den lilla kassen med påskpynt. Det går snabbt, på någon timme är jag klar. Och påsken är så skön, alldeles kravlös i mina ögon. Vill man pynta gör man det, vill man inte så låter man bli. Med det vill jag önskar er alla en riktigt skön ledighet vad ni än har tänkt göra. Eller inte göra.  Glad Påsk!

8 kommentarer:

 1. Tänker precis som du. Vet knappt var jag har mitt påskpynt. Kanske gör jag en påskrätt...eller så låter jag bli. Kram och Glad Påsk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket som duger! Kramar ❤️️

   Radera
 2. Jag har inte påskpyntat än och jag har också dåligt med ork. Vill bara ta det lugnt och läsa och göra lite smått när lusten faller på. Gladpåskkram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter skönt! Påskkram ❤️️

   Radera
 3. Och detsamma till dig.
  Carina

  SvaraRadera
 4. Gläds åt dina påskpynt istället för mina som är kvar i sin låda :)
  Kram och skön vila ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det går lika bra! Kram ❤️️

   Radera