onsdag 15 juli 2015

Vänskap, skratt och en sommarnatt

Bjuder på en glad morgonbild

Jag älskar att skratta. Vem gör inte det egentligen? Men trots att jag ofta skrattar så kan jag faktiskt inte skratta åt något som jag inte tycker är kul. Helt enkelt. De som inte känner mig, de tror att jag skrattar åt vad som helst men det gör jag verkligen inte! Jag skrattar alltid åt det som jag tycker är komiskt. Viss typ av humor går mig helt förbi. Förstås. Vi är ju självklart olika. Men när jag skrattar från magen, när ansiktet stramar och jag är varm då bubblar det glada i mig, i hela mitt system.
Vägen mitt i midnattens sommarhimmel
   Vi åt middag igår kväll på fina Sjökrogen och skrattade oss igenom middagen. Våra vänner är lätta att vara med och hon och jag skrattar samstämmigt. Ni vet när man i exakt samma ögonblick spricker upp i ett asgarv. Nog är det medicin om något? Att ha några som man kan skratta med. Att ha några att äta och fika med. Förr var det viktigt för mig att det var många, idag känner jag nästan tvärtom. Det räcker med några. Mer behövs faktiskt inte.
   Och när vi kör hem i den småfuktiga natten och kommer hem vid tolvslaget så svävar dimman över ängen, skogen och vägen. Den kommer som i långa sjok och jag fylls av en närvaro som vänskap, skratt och en sommarnatt kan ge. Önskar dig samma sköna känsla!

10 kommentarer:

 1. Härligt! Förstår precis vad du menar. Inte ofta man hittar de där skratt stunderna tycker jag. Tyvärr! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv har jag svårt att hålla mig för skratt, det sker oftare och oftare! Kram!

   Radera
 2. Härligt med vänner som lockar fram skratt och jag ser humor i det mesta även om jag inte gapskrattar så ofta. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste ju inte skratta ut allt som är roligt men humorn är ett stöd i min tillvaro :) Kram

   Radera
 3. Så härligt det låter. Jag tycker precis som du; hellre ett fåtal, riktigt nära vänner som man är sig själv med än stora sällskap som bara suger energi.
  Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, men jag har inte alltid tyckt så tidigare.

   Radera
 4. det är precis just det där. som räknas.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det! Kram ❤️️

   Radera
 5. :D helt enkelt! ❤️

  SvaraRadera