måndag 4 augusti 2014

Hej från min veranda

Natten till lördag var lite tuff. Oljedetox inombords. Som att spola helt rent. Men efter att den är gjord mår man som ny. Som en prinsessa. Mitt humör är strålande och jag känner att allt är möjligt. Igår gick vi en promenad i byn, efter att vi hade fått en ny behandling som gör att man kan vara lite friare. Jag fick massage med "herbal powder", jag ska få den i fem dagar.  Det är som en slags bindvävsmassage över hela kroppen. Den är skön, nästan överallt. Men det är klart att vissa ställen ömmar, som magen. Men att få den på ryggen är rena njutningen och på armar och ben. Det är flera personer som masserar och det är tuffare för dem än för mig.  Det hela avslutas med en huvudmassage och när man duschar lite senare är huden som silke. Mjuk. Len. Ny.
   Jag har läst otroligt mycket böcker den här gången och jag njuter av att orka läsa. Vi tar med lite kaffe eller te till vår balkong. Tröttnar inte på utsikten över floden och alla palmer. Stora gröna fåglar som sitter i ett fantastiskt stort träd som skuggar nedanför vår balkong. Ser ut som ett körsbärsträd med många små gröna bär. Fåglarna är helt kamouflerade där de sitter.
   Långa stunder är jag bara. Nöjd. Tänker inte. Som en djupgående avslappning i hela mig. Jag känner när jag ligger ner att jag kan slappna av flera nivåer till. Har aldrig känt något liknande. Jag vet inte hur jag gör, men känner hur jag sjunker nedåt som i lager. Min kropp blir ett med sitt underlag, känner inte var sängen eller stolen börjar och slutar och jag känner till och med hur det precis vid mina kindben släpper som om jag haft en spänning inombords. Runt mina organ. Svårt att förklara. Har inget med muskler att göra. Bara som om jag sjönk fast jag är helt klar i huvudet. Det är underbart.
   Jag har lämnat så många saker under den här vistelsen som har en vecka kvar av tre. Mer än jag trodde var möjligt. Och allt sker i mig. Alla behandlingar har liksom öppnat slussarna inåt fast allt sker på ytan. Men kunskapen om energikanaler, vindar och marmapunkter gör att alla gateways har låsts upp.  Det har gjort att jag hittat mitt alldeles egna väg inåt i mitt sinne men också i min kropp. Jag skickar en varm hälsning från min veranda och känner i djupet av mig själv att det var helt rätt att åka hit tre gånger. Helt rätt.

6 kommentarer:

 1. Det låter helt magiskt, nästan övernaturligt att få vara med om något sånt. Tre gånger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det känns ungefär så. Men det har bara varit så den här gången, inte de andra, allt skiljer sig väldigt mycket åt från gång till gång. Kram

   Radera
 2. Åhh det låter så underbart & det syns hur bra du mår! Bliss!

  SvaraRadera
 3. Jag säger som Ulrika, det strålar om dej hur bra du mår!
  Ryser till av glädje för din skull och önskar det allt det bästa inför de sista dagarna också!
  Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Nina! Det är såå bra för mig. Varm kram

   Radera