lördag 30 augusti 2014

Dags igen

Som jag hyllar vardagen. Som jag gillar den. Och ändå reser jag imorgon igen. Till en yogakurs med våra lärare. Till en ny chans att växa och få insikter. Vad de än kostar.
   Min man och jag reser till Wien, en underbar stad i mina ögon och jag längtar trots att jag är lite restrött. Det här har jag ju sett fram emot så länge.
   Det är över ett år sedan vi sa hejdå i Kroatien. Det här är en ny kurs, de har aldrig haft den tidigare och det går helt enkelt inte att veta vad man ska eller kan förvänta sig. Mer än att det förmodligen i vanlig ordning kommer att rumstera om rejält inombords. Lite pirriga är vi men så glada åt att huset blir omskött under tiden vi är borta och att det är bebott. Mina yogagrupper tar min dotter hand om. Jag är ändå lyckligt lottad, eller hur? Wish me luck!

Bilden är på min lärare Zhander, tagen av Dan Lindberg

8 kommentarer:

 1. Ja det är du verkligen! Och naturligtvis önskar jag dig lycka till! :-)
  Hoppas att ni får en underbar vistelse och tar med er en massa nya erfarenheter hem.
  Stor varm kram

  SvaraRadera
 2. Åh, yogisk input i Wien! Härligt!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Yes lyckligt lottad! Trevlig resa!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du får en fin resa. Du är lyckligt lottad och jag tror man behöver säga det till sig själv ofta för att inte glömma
  bort om du förstår? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag förstår precis och just så tänker jag. Men ibland tänker jag att jag kanske förargar någon också, att jag skryter med hur bra jag har det, men de tankarna försöker jag lägga åt sidan. Tack rara du!

   Radera
 5. Vilka tider du har just nu med resor både långt och längre bort, för upplevelser som går utöver det vanliga. Lyxigt och fantastiska möjligheter, unnar dig det massor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Lotta! Ja fdrt är lyxigt men kostar på också :) Kram

   Radera