måndag 4 april 2011

Extra allt

Vissa kvällar är extraordinära. Extra. Extra allt. Jag håller min grupp i varje andetag. De följer. De är redo för ett flöde rakt igenom. Andetaget fyller rummet. Allas kroppar, även min. Jag andas också i takt fast jag inte gör några asanas under andra halvan av passet. Korrigerar här och där. Kropparna vet vart de ska. Fokus. I andetaget. Andetaget går genom alla som om det vore en. Det händer inte alltid. Inte på det här sättet. Men när det gör det - då finns inget mer att önska. Kraften delas och blir större. Det är en rent andlig upplevelse. Kanske, tänker jag lite övermodigt, får man precis de elever man ska ha. Nej. Jag är inte mallig. Inte någonstans. Jag är bara så tacksam. Så glad i själen att en tår letar sig fram i ögonvrån när vi tackar varandra med böjda huvuden. Det känns som jag kan flyga. Allt finns. Bara vi skrapar på ytan och tar oss ned till vårt alldeles egna centrum. Och andas. Tillsammans med någon som styr vårt andetag. Då sker extra allt. Och jag vet. JAG VET att allt är möjligt. Himlens alla stjärnor lyser på oss alla. Även om natthimlen är molnig och täcket ligger lågt så finns de där alldeles ovanför. Alltid. Och de lyser på oss alla, var och en. Andas.

Bilden på stjärnhimlen har jag lånat här;
http://ordinarygirl.bloggsida.se/

8 kommentarer:

 1. Vilka vackra ord. Jag ville bara säga det.
  Kram
  M

  SvaraRadera
 2. Ja andningen är nyckeln! Vackert.. Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken kväll. Precis så, extra allt. Andas med alla. Kraften finns. Tacksam. Så tacksam. Rörd. Stark. Glad. Energifylld. Harmonisk. Himlens alla stjärnor lyser på vår underbara guide genom yoagn. Och på oss. Namaste.

  SvaraRadera
 4. Jag var där, jag fick också en del av stjärnglansen, förhoppningsvis bidrog jag även med något. För min egen del så släppte något som jag burit på länge och jag böjde mig framåt och ryggen följde med, ned mot tårna.
  För min del var det en fantastisk upplevelse, att man faktiskt kan, tillsammans med en säker vägvisare komma längre bort på stigen än man anar.
  Dan

  SvaraRadera
 5. Hej hej!
  Åh, vad underbart!

  Kramar*
  /V

  SvaraRadera
 6. Så fint.
  Mer känner jag att jag inte behöver säga.
  Om Shanti

  SvaraRadera
 7. Låter underbart och så vackert...!
  KRAMAR

  SvaraRadera