måndag 29 maj 2017

Landat

Jag har landat. Landat i att alla vet vad de ska göra inför bröllopet. Och vi äter havreglass och jordgubbar i trädgården. Hela familjen. Alla våra barn och barnbarn är hemma. Firar Mors Dag och  går igenom veckan. Vem som gör vad. När det sker. Och jag tror att det blev skönt för alla. Att vi vet vad vi ska göra. Och det vi inte styr över är som sagt vädret. Som just nu visar regn på alla väderappar för lördagen. Så. Vi förbereder oss för det. Och blir det sol är det härligt. Blir det inte det är det också härligt.
   Min älskling har satt upp ett ljus i stora tältet som vi ställt mitt på gräsmattan. I den ljusa sommarnatten står vi och tittar på ljusslingan han satt upp längs takbjälken och det är så fint. Såå fint. Jag blir rörd där jag står i mitt nattlinne och tänker på helgen. Tänker på allt jag kan säga och vad det kommer att landa i när jag väl är där. Jobbar en liten måndag och sedan är det städning och fix och pimp. Det känns helt enkelt bra nu. Och jag andas lugnt. Jag går långsamt för skavsåret på min häl är stort. Jag ler lite för munsåret skaver. Men annars så är det bra :)  Kommer till parkeringen på jobbet och inser att plånboken ligger hemma. Tänk vilken tur att man kan betala via telefonen! Och allt det världsliga löser sig. Det gör det. Hoppas vi får en fin vecka. Jag. Du. Alla vi.

6 kommentarer:

 1. Härligt, och regn på bröllop betyder väl tur även om jag önskar att det blir mest sol på den stora dagen! Låter så fint att ni hjälps åt allihop. Kram♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har också hört att det betyder tur :) De ska dock vigas utomhus så det vore fint med uppehållsväder! Kram och ja, det är fantastiskt att vi alla hjälps åt med det här gigantiska projektet!

   Radera
 2. Ja ja, absolut. Här säger man "sposa bagnata sposa fortunata" det betyder " våt brud är brud med tur". Fast jag önskar er också sol och hälsar solen i min yoga nästan varje dag ��

  SvaraRadera
 3. Känns ända hit att du landat ♥
  Kram och med önskan om lördagssol bara någon, liiiiten enstaka regndroppe för lyckans och den långvariga kärlekens skull :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen det låter fint ❤️ Tack och kram

   Radera