torsdag 4 maj 2017

Snart blir det bröllop!

På lördag är det fyra veckor tills vår son gifter sig. Han och hans flickvän ska gifta sig i vår trädgård! Det är så mäktigt och stort att jag har lite svårt att greppa det. Vi bestämde platsen för en månad sedan och nu är det bara en månad kvar, hjälp! Jag vill ju gärna ha koll på arrangemang och fester som vi ordnar, vi har haft många stora fester genom åren, men inget som slår det här. Det är så mäktigt. När jag tänker på att det snart är 27 år sedan han sov som nyfödd under äppelträden och nu ska gifta sig där så känns allt så självklart och så rätt. Cirkeln sluts. Och jag och min man är så glada och tacksamma för att vi ska dela detta stora. Samtidigt. Samtidigt så är det stort och inget får ju liksom gå "fel". Vädret styr ju ingen över, men resten måste vara välplanerat. Hans syster ska vara toastmaster och hon har ju koll på glam och glitter, det känns betryggande. Och på något sätt hjälper alla i familjen till med olika saker. Det känns också mäktigt. Hans andra syster hjälper till med hotellbokningar för de gäster som reser långt och hennes man sköter om mat och tårta. Min man sköter om bubbel och vin och så har vi hyrt bord och stolar till det gigantiska tältet vi faktiskt har. Själv har jag inhandlat några extra solcellslampor till trädgården, filar på mitt tal och både längtar och bävar för det hela.

Håll tummarna med mig är du snäll att vädret visar sig från sin allra bästa sida.

8 kommentarer:

 1. Så underbart! Jag ryser av glädje och förväntan för din del ♥
  Kram och varmt, varmt lycka till med alla angenäma förberedelser!

  SvaraRadera
 2. Oj, jag blev faktiskt lite rörd av dina ord, så vackert! Så fint med bröllop i egen trädgård! Och ni verkar vara så väl förberedda så oavsett väder kommer ni ha en dag fylld av Kärlek! Underbart <3. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är stort. Tack rara du för dina snälla ord ❤️❤️ Kram!

   Radera
 3. Åh så fint, och jag känner igen för vi ska ha studentfest om en månad som vi har slagit ihop med våra vänners dotters student så det blir också en stor tillställning... Då hoppas vi tillsammans på fint väder och magiska firanden. Kram♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör vi! Kram ❤️❤️

   Radera