tisdag 18 april 2017

Logisk rörelse

Varit ledig idag eftersom tisdagar är min lediga dag. Så mycket ledigt nuförtiden :) Och jag har räfsat här hemma igen. Och mina armar är plötsligt helt mjuka. Som små makaroner. Tänk den här träningen som blir när man är ute och jobbar, den kommer åt överallt. Och det måste ju vara så det är "meningen" att man ska röra sig. Vara ute. Ta i. Bli trött. Sova gott. Jag känner av allt traskande i skogen i helgen också. Höften mår bra av det väldigt ojämna men mjuka underlaget,

Eller vad säger du? Är det inte mer logiskt  att röra sig ute än på ett gym? Även om inte det är dåligt i sig på något sätt.

8 kommentarer:

 1. Vi hade inte behövt alla gym om vi fortsatt röra på oss, som vi är designade att göra. Tänker jag. Det sätt vi arbetar på idag är ju inte klokt egentligen, när man tänker efter. Sen är det en annan sak att tidigare generationer istället arbetade ihjäl sig för att överhuvudtaget få mat på bordet - sattes inte potatisen i jorden, så svalt man. Nånstans där mittemellan hade varit fint att vara :)
  Kram och så skönt att det snaaart är dags för utearbete i trädgården för min del (vi bor i skogsskugga och har fortfarande glaciär över buskarna, fniss)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja balansen är det vi vill ha. Inte slita ut oss med för mycket rörelse men inte heller för lite. Hoppas trädgården snart är redo!

   Radera
 2. Tror absolut på din teori eftersom jag aldrig sätter en fot på gymmet just nu... Kram♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Jag är ju på gymmet ibland för att stärka det jag inte kommer åt i vanliga rörelser. Men visst borde vi röra oss mer naturligt tänker jag, utomhus. Kram

   Radera
 3. Tror jag också. Naturliga rörelser. Kanske med lite tänk i hur man utför dem, så man inte får ont, men annars: svinbra. Tänker också på sån där träning som är lite inne nu: lyfta däck och bära säckar - det är ju bara en omskrivning för hederligt gammalt kroppsarbete.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur. Just hur :) är viktigt. Ja jag har ju sett Kalle Zackari Wahlström slänga runt på säckar. Kanske vore något??

   Radera
  2. Fniss, dendär Kalle ♥ vad han sätter griller i huvudet på oss :D

   Radera