torsdag 29 december 2016

Jullovet rullar vidare

Yogan tar inte lång tid men den är som en sjudjäkla grundbult just nu. Och ett genomlidande av ont i själ och kropp. Men det är en kort stund. Får samla mig mer för att skriva om lotusen längre fram. Efter åtta veckor så händer det nya saker varje dag.
V A R J E   D A G.
   Sedan intar promenader med dottern, fika och annat skönt sin plats. Jag har maratontittat på två serier; Skam och The OA. Skam borde alla se som har ungdomar, eller alla som varit unga. Allt känns igen. Svårigheterna, galenskapen. Lättnaden att få höra till. Längtan efter bekräftelse. Vem är jag? Vem är du? Vem är hon/han? Ja ni vet. Och så kommunikationen då. Som saknas. Och vi vet ju hur det blir när den inte fungerar. Det är universellt. Så bra. Bara se den. (Tror du var först med att skriva om den Pernilla jag förstod först inte hur bra den var!)
   Och bara se The OA om ni har den minsta känsla för att det finns något större som vi inte kan se. Som vi också maratontittade här hemma och till och med såg sista avsnitten i morse. (Man får göra som  man vill på jullovet.) Och jag inser att jag just aldrig tittar på tv längre. Inte ens nyheterna mer än någon enstaka gång. Det är skönt. Faktiskt. Och dessa älskade serier och filmer. Tänk vilken rikedom som finns där i burken framför oss. Och så böckerna då. Jullovet rullar vidare.

8 kommentarer:

 1. Jag sitter också och maratontittar. Ett avsnitt kvar av Skam. Love it! Sen har jag tänkt mig The crown - har du sett den? Fast jag får lite sittsmak i rumpan :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja jag har ett avsnitt kvar på the crown, tyckte den var lite seg i början men den tar sig!

   Radera
 2. Jag vill också maratontitta. Ni gjorde mig sugna. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gört. Du måste ju kunna "fulstreama", det har vi gjort när vi varit utomlands! Kram

   Radera
 3. Mitt jullov blev inte som jag ville, egentligen, ävenom roadtripen med dottern var guld värd. Hade velat maratontitta Skam och se färdigt nya säsongen av Gåsamamman, men nähäpp, soffan I miss u! Men nu i nyårshelgen, det får smälla raketer bäst det vill och bubblet får andra ta hand om - jag ska idka Hygge ;)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ser, du får till det ändå! Kram!

   Radera
 4. Hej där.
  Kikar in och läser ifatt lite så här på nyårsmorgon.
  Tänker att The OA måste kollas in.

  Vill egentligen bara säga hej och önska dig ett riktigt gott nytt år, fyllt av utveckling och vandringar i själen.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Hannis vad jag har tänkt på dig ❤️ Tror verkligen att just du kommer att gilla The OA ✨ Önskar dig ett friskt nytt är med många stjärnfall. Varma kramar!

   Radera