söndag 25 december 2016

Glad och god fortsättning!

När jag tassar upp i mörkret sitter min man redan på mattan med ljusen tända. Det är så mjukvackert att vakna till någon annans yoga. Det är en gåva att höra hans andetag och känna doften av Nag Champa. Min egen kropp är fortfarande stel efter min bilkörkning härom dagen. 60 mil i bil gör något med ben och höfter. Men det gör ingenting. Dottern är hemma och jag är bara glad.
   Igår hade vi den bästa julaftonen hittills. Och det handlar mycket om att vi alla var tillsammans och att ingen jobbade eller skulle iväg tidigt eller sent. Tid är verkligen en kvalitetsvara. Jag suger i mig allas närvaro i hela mig. Att sedan mitt barnbarn som är fem år, dansade dagen igenom, sjöng alla julsånger och lekte runt oss var ett stort bonus. Det är helt overkligt egentligen, jag har två barnbarn och i sommar kommer ett till, om allt går bra! Min son ska bli pappa och det känns helt fantastiskt.

Idag är det bara glädje i mig. Önskar dig samma känsla. God fortsättning!

8 kommentarer:

 1. Kram och god fortsättning till dig också <3

  Och barnbarn, det måste verkligen, VERKLIGEN vara fint. Nästan så jag längtar lite. Fast ändå inte. Det är för tidigt. Men det blir fint när de än kommer.

  SvaraRadera
 2. Härligt! och tack detsamma god fortsättning! kram

  SvaraRadera
 3. God fortsättning och så fint med växande barnaskara ❤

  SvaraRadera
 4. Härligt! God fortsättning själv!

  SvaraRadera