söndag 21 december 2014

Ljusa bilder


www.danlindberg.nu
Kreativiteten blomstrar. Plötsligt känns allt lätt igen även om jag fortfarande är trött och långsam så är det som idéer, tankar och önskningar tar en ny riktning. Jag vet att jag tagit tuffa beslut den här terminen. Jag vet att jag tagit ut mig, på gränsen till att inte må helt bra. Jag vet att jag ska vila och yoga när jag orkar och när det är rätt. Hela vägen inifrån och ut. Då kliver min längtan efter annan kreativitet fram. Längtar efter att rita. Måla. Stort. Blött som i akvarellmålningar med blött på blött. Och min krokilängtan måste jag nog snart göra något av. Men vi målar liksom med bilder min man och jag - med foton och tankar som jag vill få i bild. Det är härligt att göra det och veta att jag har en oerhört kunnig och erfaren fotograf vid min sida. Men jag vill fotografera själv också. Har tankar på olika serier jag vill fotografera i yogan. Och det ska bli av. Tills dess bjuder jag på såhär fjärde advent på lite ljusa bilder och hoppas ni känner det jag velat fångat.

12 kommentarer:

 1. Så fina bilder!! Och jag önskar dej en fin jul med din familj!
  Kram
  M

  SvaraRadera
 2. Jättefint & ljuset inom dig känns ända hit. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fint Ulrika, tack och kram!

   Radera
 3. När din bild kom fram i instagramflödet, var det som en ängel plötsligt klev fram! Så vacker bild! Önskar dej skön kreativitet och vila. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh Nina tack! Och ja, jag är barnsligt förtjust i bilden :) Tar emot både vila och kreativitet nu. Hoppas jag! kram

   Radera
 4. Känns långt ifrån jul och mörker med dina bilder. Ljus, kreativitet och önskan om nya tider känns härligt nu! Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag älskar den bilden, så enkel men ändå så kraftfull i sitt ljus.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Mycket fin bild. Och ja, budskapet gick fram.
  Tack för ditt fina tips inne hos mig. Jag gör övningen varje dag nu. /Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad glad jag blir Anna! Tack och kram!

   Radera