måndag 18 november 2013

Hit och dit

Min helg känns som ett virrvarr. Lördagen fin och mjuk med yoga, trädgårdsarbete och långmiddag med vänner som hade gjort långkok. Pulled pork. Jag säger bara det. Himmelskt gott. Sedan en söndag med vekhet och sköra känslor. Jag pendlar verkligen. Förstår att det handlar om just det som jag gör nu. Det vill säga; Jag har skickat mitt material till min förläggare och mitt i natten kommer jag på två bilder jag glömt att skicka. Lite lätt panikkänsla. Varför vet jag inte för inget är ju hugget i sten och hon har precis börjat. Men så där håller det på. Det är svårt att jobba fullt ut på alla mina jobb just nu. Det är som energin börjar tryta och känslan av nedstämdhet infinner sig. Vi går en långpromenad, solen strålar men vinden är kall och bitig. Det sammanfattar mig just nu. Allt är soligt och glatt men ändå är det lite kallt. Jag vet att jag tänker på vad andra ska tänka. Nu när jag hänger ut mitt hjärta, mitt innersta. Min dotter påminner mig om att jag var likadan när jag började blogga. Lite hudflängd nästan. Sedan växte jag in i det och jag har delat mer och mer utan att någonsin känna mig obekväm. Puh. Det känns som en lång väg just nu och ändå har jag gjort så mycket. Min gråtmildhet och vekhet mitt i kroppen känns lite tuff just nu. Hit och dit. Just så. Stannar i det för inget annat finns att göra förstås. Men snart så...

10 kommentarer:

 1. Mmmm, känner igen det där med att inte vilja lämna ut för mycket av sig själv.
  Sen helt plötsligt får det fart och känns hur bra som helst.
  Nu är det min son som bönar och ber mig att inte publicera saker om honom.
  Kanske har jag överdrivet...
  Hit och dit, just precis!
  Styrke Kram skickar jag dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en balansgång det där. Publicera eller inte...
   Tar emot styrkekramarna och behåller kraften!

   Radera
 2. Vet du. Ävenom jag känner "ditt hit & dit" så känner jag också grunden, tilliten och lugnet ♥
  Kram och fortsätt ta det pö om pö, det kommer ju bli jättebäst!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Nina, tack! Det behövs <3
   Kram

   Radera
 3. Styrkekramar till dig och hoppas du finner lugnet. Jag har inte några som helst tvivel av att det kommer att bli precis som det ska.Jättebra!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Lotta, det låter underbart att du inte har några tvivel, det ska inte jag heller ha! Kram

   Radera
 4. Åh, lite virrevarr kan vara förfärligt jobbigt. Tack och lov, precis som du skriver, vet man att det kommer andra tider. Allt ordnar sig. Det kommer bli grymt med boken. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jag hoppas det! Kram kram

   Radera
 5. Åh, Annika. Inte behöver du oroa dig. Det kommer bli så jäkla bra. Det kommer att bli du. Och det räcker hur långt som helst.
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Carina! Precis vad jag behövde läsa. Tack! Varm kram

   Radera