torsdag 25 oktober 2012

varandra

Det har varit mycket en period. På olika sätt. Vi gör vårt bästa för att varva ner, vara med varandra när vi inte jobbar och göra roliga saker. För att balansera upp tillvaron lite. Jag har tagit ledigt imorgon. Tidigt far vi söderut, älsklingen och jag för att bo på Falkenberg Strandbad. Jag är så glad. Det spelar ingen roll vilket väder vi får. Jag längtar till havet, hur det än är i luften. Att få andas den luften. Att promenera. Att bada i poolen. Att gå igenom olika badritualer från olika kulturer i några timmar. Dricka lite bubbel. Vara med VARANDRA. Trerättersmiddag. Tänk vilken lyx. Hela jag är glad. För mig är det just nu viktigt att vi är med varandra, för att få den där speciella energin. Önskar dig också en skön och fin helg, att du får vara med just den du vill vara med. Om det så är med dig själv eller någon annan.

7 kommentarer:

  1. Åh det låter underbart! :)
    Önskar er en supermysig långhelg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åhh jag älskar Falkenbergs havsbad. Mannens familj hade en gård utanför Falkenberg (Morups Tånge vid Glommen♥) där vi var varje sommar i många år. Andas luften & njut. Kram

    SvaraRadera
  3. Åh vad ni är kloka. Tanka nu riktigt med energi från varandra och helgens utflykt. Min älskling o jag ska också se till att mysa ordentligt den här helgen. Ha det så skönt!
    Varm kram från Carina

    SvaraRadera
  4. ha en skön helg, låter väldigt mysigt det där...
    kramar

    SvaraRadera
  5. Underbart att få vara så glad :)

    SvaraRadera
  6. Och fantastiskt det har vi haft. Tack rara ni. Kram!

    SvaraRadera