fredag 13 april 2012

Fyra jobb

Imorgon bitti far vi till storstan, jag och älsklingen. Vi ska se Jesus Christ Superstar med Ola Salo i huvudrollen. Bo på hotell. Träffa vänner. Strosa. Fotografiska. Gott kaffe. Ingen dator :) Jag tar en liten välbehövlig paus från mina fyra jobb just nu. Det slog mig härom dagen att jag faktiskt har fyra jobb nu. Och det känns. Även om jag vill allt. Jag har mitt vanliga jobb. Läser en kurs på distans. Undervisar i yoga i fyra grupper i veckan + en del individuella lektioner. Och så sorgbearbetningsjobbet på det. Inser att jag ska vila också. SKA. Och min yoga, gör bara mjukt mjukt nu. Min rygg är trött. Jag är trött. Jag lyssnar. Tar en paus. Hoppas du också vilar dig. Och har en skön helg

5 kommentarer:

 1. Ska bli spännande och se vad du tyckte om Jesus christ superstar. Den har vi pratat om här hemma.Ha en trevlig helg och ta hand om varandra!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Skönt att logga ut ibland!
  Vila och må gott, vännen!

  SvaraRadera
 3. Hej rara, bra du vilar lite. låter klokt, och det bör ju en annan göra också, men så är det allt allt allt hela tiden :)))..men ibland måste man gnälla av sig lite också. en dålig dag brukar följas av en bra peppar peppar. och jag fösöker ta hand om rygg, känns bättre nu när man vet hur det står till. låter som ni kommer få det jättemysigt, har det jättemysigt. önskar dig det ***

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. Fyra jobb tycker jag låter som tre för mycket. Jag har ett jobb. På så vis får jag råd med boendet samt till att unna mig och barnen saker och upplevelser. I NA:s lördagsbilaga Latte är det nästan varje gång reportage om någon framgångsrik kvinna. Ofta har hon uträttat nånting storartat samtidigt som hon renoverat ett gammalt hus och fostrat tre småbarn. Jag gillar inte det här hyllandet av duktighet som vi matas med hela tiden. Finns det något som går upp mot att umgås med stressfria och närvarande människor? Har själv också varit en sån som velat hålla på med mycket för att det är så roligt men insett att det inte blir bra. Tack för mkt bra blogg!

  SvaraRadera
 5. Janne, välkommen hit! Ja det är på tok för mycket och inget som kommer vara för länge. Ibland blir det övergångsperiider i livet då man får merän man önskat. Så har det varit för mig den här våren. Jag vet att deti inte varit optimalt och vill absolut inte hylla något duktighetsideal :) Det var liksom tanken med det hela. Tack för dina synpunkter !

  SvaraRadera