söndag 22 april 2012

Äntligen gjorde jag det som tar några sekunder


Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling. Eftersom jag varken är hälsospecialist eller på väg till Afganistan så får jag göra på mitt sätt. Mitt sätt att hjälpa är att publicera det på min blogg. För när jag publicerar jag den här bloggposten så vaccineras 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Kom igen, det är tre klick bort och 95 ungar får hjälp.

Ingen tvekan. Har du en blogg - Gör det! Glöm inte att pinga dig sen så att det kommer fram som det ska.

9 kommentarer:

 1. Jo jag vill :) ska också komma mig för. alldeles snart ***

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 2. Yaay :) 95 till! Helt underbart juh!

  Vill du hjälpa mig i mitt försök till att förändra vår värld till det bättre, läs och sprid min blogg om hur vi alla kan bidra! Har du förslag som bloggare snälla be mig lite feedback!

  Varma H. Anki

  http://powerofcompassion.wordpress.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anki - tror vi alla kan hjälpas åt på olika sätt. Och de flesta av oss vill det också.

   Radera
 3. Hur bra som helst! Ett tips är att göra som jag gjort de senaste åren. Ge bort en UNICEF gåva i julklapp istället för en massa prylar som ingen egentligen behöver. Har blivit jätteuppskattat i min stora släkt. T O M barnen (de större)är involverade och lär sig förstå. Efter ett tag får man mail om var insatser gjorts, brukar skicka det till julklappsmottagarna, till stor glädje för oss alla. Finns massor av gåvor att välja på. (Och så klart, jag är världförälder!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med dig. Vi kan göra så mycket på olika sätt och bli rikare på kuppen!

   Radera