söndag 6 februari 2011

Pekar ut riktningen

Den positiva delen med att ha det lite tungt i kroppen är att alla förväntnigar försvinner. Mentala hinder. För mig. Säkert också för dig ibland. Jag sover länge. Solen vräker in och gör golvet varmt. Det är alldeles tyst. L som kom hem igår och sov hemma snusar. D och A snarkar. Och jag. Jag har min stund på mitt varma trägolv. Jag gör. Allt finns där. Jag är faktiskt M J U K A R E. Vilken fantastisk process det är att leva i yogan. Den visar vägen. Pekar ut min riktning. Böjer länge mitt huvud i min egen stilla stund efteråt. Av glädje. Och tacksamhet. Kanske rentav Santosha :)

5 kommentarer:

 1. Hej!
  De låter bra att du kan se att olika situationer har olika sidor. Jag menar att du kan se att det finns något bra med att ha det jobbigt.
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Vad skönt med ett varmt trägolv. Det underlättar ju yogan en hel del.
  Jag önskar dig en fin vecka!

  SvaraRadera
 3. Upplever samma som du. När förväntningarna dämpas och prestationen ramlar av som ett gammalt skinn. DÅ. DÅ är yogan så ren och vacker. Och när solen väl börjat lysa finns det ju inga hinder, känns det som. Santosha!

  SvaraRadera
 4. det låter verkligen som en positiv spiral. det känns skönt att veta att det faktiskt funkar så, det där med positiva spiraler. det ena leder till det andra.
  kram

  SvaraRadera
 5. Anneli - tack!
  Yogamamma - ja det gör det. Golvet är underbart :) Önskar dig också en fin vecka.
  Nina - ren och vacker, så sant! Santosha!
  Sarapirat - ja det har du ju rätt i. En positiv spiral, tack för din reflektion! Kram

  SvaraRadera