fredag 20 januari 2012

Simplicity is beautiful

Ser den här lilla filmen och blir helt betagen. Av en kvinna som just firat 95 år. Enkeltheten i livet. Rörelserna som är hennes egna och som ser så mjukt vackra ut. Vilken yoga vi gör spelar ingen roll. Vilka rörelser vi hittar som gagnar oss, spelar ingen roll. Bara att vi gör det. Att vi hittar det som är vårt. Mjukt och vackert. Ge dig själv några minuter och se på vackra Maia. Trevlig helg!

My friend Maia from julia warr on Vimeo.

9 kommentarer:

 1. jag blir helt och hållet betagen av denna fina människan.. vilken underbar varelse, och så mycket hopp.hon ger.. alldeles underbart. jag känner att jag har så mycket kvar, men att de väntar tålmodigt änglarna. det är sant..vad du nu vill tro, men jag vet att de väntar på mig. tusan vad de nu vill..men någonting ska jag tydligen göra som jag inte gör nu (ler)

  glad att jag fann dig, Lycke

  SvaraRadera
 2. Simplicity, work and enjoyment. :-)

  SvaraRadera
 3. Ja och nu går den inte att se här längre tyvärr. Men hoppas ni hittar den någon annanstans i alla fall. För vackert är det.

  SvaraRadera
 4. Ah du kunde se den! Härligt :)

  SvaraRadera
 5. Nej så ljuvlig!
  Blir nog tvungen att dela den vidare på något sätt :)

  PS. Jodå, filmen funkar finfint! DS.

  SvaraRadera
 6. Tack! Så fin. Delade den med min mamma.

  SvaraRadera
 7. Åh va härligt! Hon är helt magisk denna kvinna. Och jag älskar att få se äldre människor också i små kortfilmer. Först tog de bort möjligheten att se den längre än ett dygn men sedan gick det igen... Jag är medlem i Vimeo men ibland förstår man inte teknikens alla spräng.

  SvaraRadera