onsdag 29 juni 2011

Mitt emellan

Vaknar vid fyratiden. Fåglarna sjunger som besatta och solen strålar. Går inte riktigt att gå upp men inte heller att sova. Mitt emellan att dras ner i sömnen eller vakna ordentligt. Känner sedan doften av rökelse och hör någon annan andas djupt och metodiskt. D är uppe före mig och yogar! Och det är så underbart att höra, där jag ligger och susar mellan dröm och vakenhet. Ger mig själv tid att ligga och fundera. Bara. Hänger tvätt innan jobbet. Solen värmer redan. Jag ska jobba en hel månad till. Och jag försöker stanna i att det är helt ok. Att jag har valt det så och att det blir en egen utmaning att sitta här i ganska tomma korridorer om någon vecka när de flesta gått på ledighet. Kanske också lite tid mitt emellan egentligen. Tid att röja upp. Fixa inför hösten. Och ikväll har jag yoga på Stillastund. Allt är nog precis som det ska. Mitt emellan.

6 kommentarer:

 1. Underbart, önskar att min D också skulle hitta yogan.. Kram

  SvaraRadera
 2. Min man stack i väg på dykning. Det är helgdag här idag. Vet inte vad barnen och jag ska göra. Känns också mitt emellan. Kram

  SvaraRadera
 3. Waw, vad häftigt att även D yogar, det visste jag inte. Måste vara fint att kunna dela det som är så stor del av ditt liv.
  Kanske lite det jag saknar i mitt äktenskap, vi är väldigt olika (o ändå väldigt lika)

  SvaraRadera
 4. Känner att du vilar på något sätt. Att saker är som de är och att det är bra så. Kram till dej!
  SolhälsningsNina

  SvaraRadera