söndag 5 juni 2011

Day in. Day out.

Vi packar upp. I damm och värme. Smutsig och trött. Kört lass efter lass. Och det vore förskräckligt att klaga, det vill jag verkligen inte. MEN. Jag blir lättretlig och irriterad. Jag vill så mycket! Det är lådor överallt. Grannarna hälsar på. Vill inte visa vårt hus när jag är smutsig och trött. Den där tröttheten övermannar mig. Ändå hör jag mig säga - välkommen in! Trots att jag själv vill bestämma när huset ska visas. Svårt att säga nej också. Ler. Trots. Allt. Sover dåligt. Skruvar på mig och drömmer om högar av packning och yogamattor. Ljuset väcker mig. Sommarnatten är så ljusvacker och mild. Tassar upp vid fyratiden och bara tittar. En älg på ängen utanför. Och gräset grönare än någonsin. Dagliljorna slog ut idag. Doftar. Vill fotografera och lägga upp bilder,men har inte riktigt tid. Och uppkopplingen hackar, lägger ner, segar. Men jag skriver i alla fall :) Och jag har kommit igång med min yoga igen. Bävade nästan att ställa mig på golvet efter stelhet och sedan uppehåll. Men har haft min lärares röst i huvudet. Do your yoga. Day in. Day out. Och inget mer. Men det räcker! Till slut stod jag äntligen där. I mitt nya lilla yogautrymme och gjorde min serie. Ljust och vackert. Stelheten som sakta ger vika. Jag tar mig samman. Day in. Day out. Yogan fogar mig samman. Jag vet det. Day in. Day out.

7 kommentarer:

 1. En flytt kan ju ta knäcken på vem som helst... roligt men krävande. Och att säga nej är extra svårt i nya situationer... vi får bara öva och öva på det... liksom du gör med yogan. Dag ut och dag in!:)

  Tack för att du tog dig tid och vill vara med i utlottningen mitt i allt!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh Milla, du är alltid så peppande. Tack själv! KRAM

  SvaraRadera
 3. Yes, day in and day out. Jag är själv där. I min 40 dagars utmaning till mig själv; "upp kl. 6 o gör din yoga"... För att det ska bli av, för att "ha det gjort" och för att inte stjäla värdefull tid med mannen kvällstid när vi båda kommer hem från jobb. Och vad det händer! Med hela mig! Det är en sån gåva detta att jag funnit yogan! Snart är de 40 dagarna slut men jag kommer att fortsätta. Day in. Day out. Marie JM

  SvaraRadera
 4. Marie, härligt att läsa om din egen utmaning. Jag tror att "allt" händer när man ser till att hitta yogan i sig varje dag. I träningen. Även om den finns med på annat sätt också. När man är enträgen, det är då det händer!
  Kram från Annika som inte kan logga in idag... Lite tröttsamt är det även om jag vet att Blogger jobbar på det!

  SvaraRadera
 5. Skickar styrkekramar till dig. En flytt tar tid och energi! Men så härligt att bo nära naturen.. Day in day out precis vad jag behöver höra nu när min yoga har haltat den senaste veckan.. Kram

  SvaraRadera
 6. det där med att flytta. packa. tar energi. men ger också så mycket.
  nyfiken på ert nya ställe!
  och en älg, vill så gärna se en på lagom nära avstånd. undrar vad dom symboliserar? ska kolla upp det...
  kram

  SvaraRadera
 7. Hej hej!
  Så ni har flyttat nu? Vad roligt! Allting kommer i ordning, det tar ett tag och det är lite jobbigt att leta efter alla grejer. Kul att du bredde ut din nya matta och yogar in den nya tiden.

  Kramar*
  /V

  SvaraRadera