fredag 6 november 2009

Uppgradering :)

Uppgradering. Jag kan inte säga något som beskriver det hela bättre. Det som sker nu när jag tränar. Jag är i centrum och kroppen gör. Gör det den ska och som den vet. Men fokus - fokus är i centrum av kroppen. Och jag mår otroligt bra. Det kräver mycket, men det ger mycket. Jag tror aldrig jag hade hittat det här om jag inte hade tränat själv. Så tack Zhander! Tack för att jag fick en så tuff läxa. Här kommer effekten. Jag har varit lessen, arg, uppgiven, inte tränat ibland, hängett mig åt önskningar om annan träning och andra rörelser - men nu. NU. Nu tränar jag I mig själv. Allt utgår från andning och fokus som blir energi som rör sig obehindrat i vissa lägen och jag rör mig utifrån detta. Jag har litat på honom men tvivlat på mig själv. Nu vet jag. VET. Det fungerar när man lyssnar inåt. Men det tar lite tid ibland. Går säkert snabbare för någon annan, men nu har jag hört och gjort. Önskar er alla samma upplevelse!

9 kommentarer:

 1. Allt har sin tid. Vi är olika. Det som fungerar för en behöver inte fungera lika snabbt för en annan. Därför är yogan -du och din matta. Du har hittat fram, grattis!

  SvaraRadera
 2. härligt att du är fokuserad och centrerad i kroppen :) bra att du lyssnar inåt, ge det den tid som det tar. ingen mening med att stressa.

  ljus*
  /S

  SvaraRadera
 3. Tror att även jag har hittat just den känslan som du så väl beskriver. Som om allt ljus på mig och runt mig finns kroppen. Vet inte hur jag ska beskriva det men just med "dina" asanas hittar jag mig bäst, visst funkar även ashtangan men om jag riktigt vill hitta mig själv funkar dina asanas perfekt. I sommar var det fysiken som utvecklades med ashtangan men nu på hösten har jag hittat ngt annat i Yogan och det är inte i ashtanga Yoga.

  SvaraRadera
 4. krigaren, är fantastiskt och tänk att jag förde över den till den dagen då jag tog vaccinet. det är som att man övar sig på Livet i yogan (i Livet)
  förstår du vad jag menar?

  tack för att du tror på mig

  ha en trevlig helg!

  shanti*
  /S

  SvaraRadera
 5. Marica - jag blir verkligen glad för din skull! Ja jag känner precis dom det du skriver med ljuset.

  Sandra - Ja jag tror jag förstår vad du menar. Klart jag tror på dig :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Idag har jag varit på Web 2.0 föreläsning och när jag läste din rubrik "uppgradering" så blev jag glatt överraskad... Annika 2.0! Du får verkligen satt ord på något stort, jag k.ä.n.n.e.r det du skriver. Det är inte ofta det är så. Jag får instämma med Marica, att jag har hittat något nytt/annat i yogan de senaste månaderna. Och det har kommit ur min egen träning, ur stunderna då jag verkligen behövt och fått vara I min yoga. Tack Annika, jag behövde reflektera över dehär sakerna idag. Precis just nu. Om Shanti Shanti Shanti.

  SvaraRadera
 7. ja, det är helt fantastiskt. jag har tagit vara på erfarenheten och jag vet att jag kommer att använda mig av den sedan.

  ha en trevlig helg!

  ljus*
  /S

  SvaraRadera
 8. Annika 2.0 - that's me! ;)

  SvaraRadera
 9. Ett stort grattis till dig, vilken seger! Kramar

  SvaraRadera