tisdag 10 november 2009

Ingen tankesnurr


Det är skymning redan på eftermiddagen. Men det gör inget. Det finns så många ljus att tända! Jag är trött så trött, efter att ha antagit Magdalenas utmaning att sova 8 timmar, 5 dagar den här veckan, så sov jag väldigt väldigt lite. Istället! Gjorde liksom tvärtom, låg och tänkte bra tankar men sov inte. INTE. och det blir som det blir men inget att hänga upp sig på. Det är som jag slutit fred med mig själv, jag tränar när det funkar och då funkar det! Jag sover när jag kan och då sover jag :) Så simpelt så enkelt. Också lite tomt. Inget gnagande inombords. Visst är det märkligt när man har röjt och städat undan gammal bråte? Det blir både tomt och skönt. Nästan lite lessamt ibland för att man inte är van. Inte van vid att ha det tomt och skönt. Jag har haft så många tankesnurror igång och nu - det är lugnt inombords. Så att skymningen kommer tidigt passar egentligen bra, jag tar det lugnt och tankesnurret - borta!

Bilden kommer härifrån http://www.fkkamera.com/bild.php?bild_id=254

4 kommentarer:

 1. Jag känner som du mer och mer. Lugnet inombords och avsaknaden av malandet, ältandet, funderandet... Undrar tom. ibland om jag blivit konstig på nåt vis, men oftast är det bara skönt. Skönt att kunna släppa, skönt att inte behöva lösa världens alla problem, skönt att äntligen inse att allt inte snurrar kring just min axel. Amen. Aum.

  ...och tack än en gång för att du delade med dej av yogan :)

  SvaraRadera
 2. Utmaningen är minsann tuff.
  Asanas som vi utför kör bort vår rastlöshet, ångest, oro och funderingar. Vi får utrymme till kreativitet och ideérna bubblar fram.
  Fantastiskt!
  Savasana är underbar, vi släpper taget av det som vi burit på och in forsar nya fräscha vindar.
  Njut av "tomheten"!

  SvaraRadera
 3. det är bra. låt käslan leda dig.

  shanti*
  /S

  SvaraRadera