fredag 30 oktober 2009

Varsam


En helg i ljusens tecken. En helg att vara i stillhet. En helg att vara varsam med sig själv. Jag är ledig idag. Började dagen med en massage. Är lite kluven till att gå på massage, det är skönt men jag undrar ibland om det är rätt punkter som blir berörda. Ja det finns ju så många olika sorters massage och för olika syften, jag vet, men jag har varit lite varsam med mig själv i de här sammanhangen efter att ha fått väldigt ont efter just massage. Hursomhelst, jag cyklar i den friska krispiga luften till en ny massör. Och hon var så bra! Robust. Finsk massage med tryck av Triggerpunkter. Kanske är det samma punkter som marmapunkter?? Mer om det en annan dag :)
Strosar lite lagom mosig in på ett kafé. Em stor stark cappuccino och jag är nöjd med mitt eget sällskap. Kommer hem, har tusen saker inplanerade att göra, men nej, jag sätter mig i soffan med laptopen, läser alla "mina" bloggar och tar det helt enkelt lugnt. Varsam med mig själv. Imorgon ska vi tända alla ljus vi har för alla absent friends. Och tänka lite extra på mina föräldrar och min bror. D:s pappa. Och på Petter. Och de andra som klivit över. Varsamma med varandra. En fin helg önskar jag er alla!


Bilden kommer härifrån http://www.fotoakuten.se

4 kommentarer:

 1. vad fint :) kul att du har hittat en bra massör

  ljus*
  /S

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Har också en stillsam helg. Skulle ju på yogahelg på Österlen - men väljer att spara korstyggen..den muttrar. Tillbringat dagen med gott fika och en långpromenad till minneslunden där vi tände ljus och grät en skvätt. De är så otroligt magnifikt med alla ljus -

  Saknar dig!

  kram
  a

  SvaraRadera
 3. tack :) bloggen har fått sin vinterskrud.

  ljus*
  /S

  SvaraRadera