tisdag 15 januari 2019

Naturkraft

När jag uttalat något, är det ofta som jag känner precis tvärtom efter ett tag. Jag vet inte vad detta fenomen kallas men det gör mig inget att ändra mig. Allt förändras och inget är konstant, det är vi ju överens om. Gillar också att testa mig fram i allt, från mat till musik.
    Har känt mig som en tonåring sedan jag upptäckte Albin Lee Meldau och nu rullar den här låten konstant hos mig. Kan inte riktigt säga vad det är och Lou Lou, låten som blev hans genombrott har streamats över 20 miljoner gånger. Men den här låten och jag vi hänger ihop - gissa om jag dansar loss hemma?! Hans röst är rakt igenom drabbande, han är ett fenomen och en så känslig människa. Såg ni Så mycket bättre med honom? Jag letar konsertbiljetter men självklart är hela hans vinterturné utsåld. Vilken röst, alltså bara lyssna. Som en naturkraft. Tänk att ha den rösten...

Och tusen år efter alla andra har jag äntligen lust att göra spellistor på Spotify. Och då menar jag inga heliga, blissiga mantran utan pop och rock rakt igenom. Det är underbart att ge sig hän, dansa och skrålsjunga. Eller vad säger du?

3 kommentarer:

 1. Jag hade iiiingen aning om vem Albin var innan Så mycket bättre (btw mitt favoritprogram :D) och blev helt stum när han öppnade munnen första gången! Shit alltså! Du sa det... vilken naturkraft!
  Och jaaaa, dundra på med spellista och shake those hips ♥♥ Jag har i flera år shejkat loss till några av de nya naturkrafterna(!) uppe i norr, Sofia Jannok och Maxida Märak tex. Det är ju något med det samiska och mej, och andemeningen, rytmen, jojken! Där och då låser jag dörren och är säker på att det dunkar över hela kvarteret :D
  Kram kära du!

  SvaraRadera
 2. Men exakt så. Man blir stum med gåshud över hela kroppen och tårar i ögonen. Han drabbar en. Gillar också set programmet fortfarande och hittar alltid någon ny att gilla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och skulle jag också säga, du är ju liksom lite samisk 🙏🏻

   Radera