tisdag 6 september 2016

Ännu bättreAllt börjar med en tanke. Allt. I våras när jag satt på vår veranda så fick jag plötsligt en snilleblixt, varför inte glasa in den? Och sagt och gjort, vi hade flera aktörer ute men till slut hittade vi en som förstod precis vad vi ville ha. Och så glasade vi in den. Sedan köpte vi ett golv som kom på plats igår. Och igår kväll möblade vi. Precis som Lotta på Bråkmakargatan. För nu har vi skapat ett extra rum där vi får plats när alla i familjen är hemma. Vi måste naturligtvis ha element där i vinter, men ändå. Tänk att den där tanken ändå blev verklighet. När det är varmt då öppnar vi upp, när det är kallt drar vi igen. Och den något överdimensionerade amerikanska verandan blev ännu bättre. Vi drack ett glas bubbel och tog lite oliver och ost för att fira in den. Så himla glad!
10 kommentarer:

 1. Åh så fint & vi har också fått en tanke om ett uterum hemma hos oss. Får se om det stannar där eller blir manifesterat:-). Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det blev så bra, svårt att fånga känslan på bilderna :) Här blev det ju både ett uterum och även ett rum där vi kan sitta och ha det öppet när det är varmt, så perfekt! Kram

   Radera
 2. Så himla fint det blev, jag förstår att ni är nöjda! Vi har ju en inglasad balkong och det är verkligen så bra. Just det där att kunna öppna när det är varmt och dra för när det är kallt. Jag sitter där nu, klockan nio på kvällen i september med de fina lyktorna tända. Mysigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst blev det?! Så härligt. Och lampor, lyktor och ljus ska det också bli. Vet ju hur fint du har gjort det hos dig :)

   Radera
 3. Galet fint! En extra plats att vara på. Tänker mig soffan som en bokläsarplats när regnet faller utanför=))
  Förstår att ni är nöjda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja vi är så nöjda och jag har suttit med böcker och filt dör. Redan en favvoplats :)

   Radera
 4. Ja, där kan man verkligen tänka sig att sitta. Fint. :)

  SvaraRadera