måndag 29 februari 2016

I mitt nya liv

Gläntar på dörren till mitt nya liv
I mitt nya liv så yogar jag fortsatt varje dag, men inte nödvändigtvis tidigt på morgonen. I mitt nya liv så promenerar jag varje dag, även när höften och sinnet stretar emot. I mitt nya liv så sjunger jag och dansar för mig själv ännu mer. I mitt nya liv så dricker jag kaffe precis när jag har lust och var jag har lust. Den här veckan utomhus så mycket det går. I mitt nya liv så omger jag mig med vänner som ger mig något, oavsett hur de själva mår. Den där vänskapen som är äkta. Jag har helt enkelt skalat bort det som tar mer än det ger i mina relationer. Det som visade sig under min skitstorm. I mitt nya liv har jag börjat dansa på en kvällskurs. Har drömt i flera år om att få testa Bollywood och nu fanns det plötsligt en kurs! Bara sådär. I mitt nya liv har jag tagit kontakt med en personlig tränare. Och ska börja träna lite mer organiserat för att bli STARK(ARE). Jag behöver bli starkare i min core, mina armar och ben, tja, ni hör nu - ungefär hela kroppen :) I mitt nya liv så fokuserar jag på en sak i taget, ännu mer, jag ska hitta ett sätt som är roligt när det gäller maten - där är jag inte efter alla år av matlagning med allergier, dålig ekonomi och ont om tid. Det kommer i maj. Ni hör ju, jag har planer!
   I mitt nya liv så sitter jag här ibland och undrar vad som hände. Och om det verkligen är sant att jag är fri. Att jag bestämmer helt över min egen tid. Efter mörkret kommer ljuset. Och det med besked. I mitt nya liv vill jag inte vara orolig och tro att det ska ändra sig, för det är skrivet och klart. Hjärnan hänger inte med riktigt. I mitt nya liv så njuter jag och känner att jag har förberett mig själv för detta under en väldigt lång tid. Faktiskt. När jag tittar bakåt så ser jag det klart som kristall.
   Och ja, i mitt nya liv så skriver jag. Mer än någonsin, vet inte riktigt hur lång tid allt kommer att ta men nu har jag en halvfärdig bok, en annan påbörjad och en tredje i tanken! Nog är det ganska fantastiskt?

10 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart. En nåd och en välsignelse, minsann.
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är helt underbart! Sannerligen en nåd ❤️️ Kramar!

   Radera
 2. Det är du verkligen värd Annika!
  M

  SvaraRadera
 3. Fasiken vad bra det låter!

  Och stark - det gillas :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det?

   Tänkte nog att du skulle gilla det ;)

   Radera
 4. Härligt härligt och så fint att få följa ditt nya liv, det ger energi när man knotar vidare på sitt vanliga jobb..Kram♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja ibland får man bara köra på, när det är dags för annat så är det. Kram!

   Radera
 5. Låter helt fantastiskt och dina ord andas massor av livslust!
  Kram och snart ses vi ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja nu andas jag frisk luft och frihet = livslust ❤️️ Kram och ja snart ses vi!!

   Radera