lördag 31 december 2011

Bubbel och blänk - Gott Nytt 2012!

Glitter och blänk. Hela sista dagen på år 2011 har varit underbart vacker. Och när skymningen kom och första aftonstjärnan tändes så var hela himlen turkos. Jag har inte lyckats fånga det med min kamera, skulle behövt ett stativ. Tänker att det här stormande året, om jag lyfter ögonen från min egen horisont har varit otroligt dramatiskt. Som Drakens år brukar vara. För individer och för länder. Det året är inte riktigt slut ännu, vi byter i februari. Men ändå, det mojnar ner nu hoppas jag, så vi kan se vår egen vardag i ett skarpare men mjukare ljus. Önskar er alla en skön kväll. Vad ni än gör. I glitter och pumps och vackra röda läppar eller i myskläder som jag själv. Vi firar själva i husets första nyårsafton. Lite risotto och vin. Bubbel vid tolvslaget ute på frosttäcket. En och annan raket. Eldkorgarna tända precis som marschallerna. Man kan inte få för mycket ljus i min värld! Dröm stort och dröm ljust. Gott Slut mina vänner! Och ett alldeles alldeles lysande mjukt och starkt Nytt År!

6 kommentarer:

  1. Vi byter till Den Svarta Metall Draken i början av februari och är fortfarande i Den Vita Metall Kaninen ;)) Gott Nytt 2012!

    SvaraRadera
  2. hm...Den Svarta Vatten Draken ska de vara :)

    SvaraRadera
  3. Så vackert slut på året! Jag önskar dig ljus och kärlek in i 2012. Kramar!

    SvaraRadera
  4. Anonym, ja jag trasslade visst till det ordentligt :) Kanske ett signifikant slut på året för mig?! Hursomhelst, nytt år är det och önskar dig också ett gott nytt år. Vilken draken nu än är senare i år...

    Anna, så härligt att se dig här igen! Kramar och önskningarna right back at ya!

    SvaraRadera
  5. Bubbel och blänk right back at ya :)
    Tycker det är skönt att lämna gamla året bakom, samtidigt som jag tycker det är väldigt odramatiskt. Skönt och självklart liksom. Gott Nytt, Annika!

    SvaraRadera
  6. mjukt och starkt, vilka bra och viktiga ord du valde...
    gott nytt år kära annika.
    jag vill också vara här i vintern och inte rusa iväg nu när julen är förbi.
    njuta av kyla och mörker lite till. det behövs. vi behöver den här årstiden.
    precis som dom andra.

    kramar

    SvaraRadera