fredag 14 oktober 2011

Björk

Björk. Jag gillar henne. Så mycket för det hon gör men också för det hon är. Nej inte allt. Men känslan av överskridande är konstant när jag lyssnar. Magisk helg mina vänner! Må gott. Vila i höstens frostiga kyla. I färgerna. Ikväll dricker jag vin med vännerna och det känns förträffligt bra!


5 kommentarer:

 1. Jag gillar också Björk...mycket!
  Magisk helg på dig själv!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åå..den där human behavior var jag helt och hållet betagen i en tid - verkligen magisk, innerligt magisk! och helgen är också så magisk hos mig! allt mycket bättre nu, och månen är min vän också. tycker det är underligt nästan de som inte känner av den! Jag får svårt att sova, det rusar i kroppen av frustration och skaparvilja och så får jag mens - alltid, som på klockslaget när månen är full! härligt att vara lite magisk med dig *****


  fullmånekramar Lycke

  SvaraRadera
 3. lyssna på låten birthday med hennes första band 'the sugarcubes', den är fin!

  http://www.youtube.com/watch?v=BFQPNApwJGU&ob=av2n

  kramar!

  SvaraRadera
 4. Har aldrig lyssnat ordentligt på henne, kanske borde göra det:)

  Känner så väl igen mig i det oroliga mammahjärtat vännen, så mycket. Det är jobbigt i stunder, men det kanske så det måste vara när man älskar någon så i grunden. Bra att du skriver om det!! Stor kram till dig!!

  SvaraRadera
 5. Marika - kram!

  Lycke - ja månen ja, den påverkar på en mängd sätt. Kramar tillbaka!

  Sara - jag vet! kramar!

  Milla - ja gör det! Och tack för dina ord, ibland känner jag mig som jag fokuserar på det som är lite svårt, för ofta. Men båda sidor av livet finns ju. Kramar till dig!

  SvaraRadera