tisdag 4 oktober 2011

Allt är som det ska

Glad igen. Mailar min lärare. Han svarar inom några timmar. Blir lika förbluffad varje gång. Att han tar sig tiden, trots alla tusentals elever. Och ja, allt är som det ska. Jag sväljer min förtret, petar ner egot igen och inser att allt har verkligen sin tid. Och det blåser ute. Vindar som är friska och varma. Och de blåser bort min misströstan. Allt är verkligen som det ska.

8 kommentarer:

 1. Härligt att kika in och mötas av den rubriken... fina du! Och jag läser ikapp och ser att det går att höra dig på radion, det ska jag göra ikväll när det är helt tyst här hemma (de grejar på taket precis ovanför mitt kontor) så roligt!!

  Stor kram till dig!!

  SvaraRadera
 2. Misströstan som blåser bort... åh, det låter så fint. Vindar är oftast lite jobbiga att vara i, men efteråt brukar det vara så lugnt och skönt. Kram min vän

  SvaraRadera
 3. Tack söta du! filmen är verkligen fin..fast med många små monster också..för barnen...och allt möjligt för oss :)
  Låter som det går bra i dig. Tänk att det ska vara så joxigt med sinnet ibland..vissa dagar är jag bara så frustrerad i hela kroppen utan att ha en aning om varför. borde verkligen börja med någon slags yoga ..kanske. önskar bara att man kände ro och frid och glädje hela tiden, vad fint det hade varit ...balans..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. nu har jag varit här inne och lyssnat och läst och tänkt och kännt och du vet ju att jag tycker att du är så himla bra och det var fint att höra din röst och jag tänker banne mig börja spara, i en burk. så att jag kan gå en kurs i sorgebearbetning. Med min pappa hoppas jag fast han får betala själv :) Varm kram till dig!

  SvaraRadera
 5. Igår kunde jag inte kommentera hoppas det går bättre idag. Skönt att du mår bättre. Skönt att allt är som det ska! Styrkekram

  SvaraRadera
 6. Vad härligt det låter:)Hur länge brukar det jobba i kroppen efter ayurveda behandling?

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. glad att höra att du är glad igen! ♥
  fredagskramar

  SvaraRadera
 8. Tack för era kommentarer och vänligheter :)

  Fröken Blund - gör det!

  Lotta - allt mellan 1-6 månader har jag förstått. Inte konstigt att jag känner mig svag...

  Kram och trevlig helg till er alla!

  SvaraRadera