måndag 10 augusti 2009

Vid vägkanten

Solig helg med högsommarvärme. Jag har bara njutit! Träffar lite släkt, ätit gott och plockat lite blåbär. Yogan har vilat. Tills igår kväll. Gjorde min serie men stannade inte länge utan hade ett skönt flow. Varje asana precis där den ska vara på in- och utandning. Jag är stark! Trots att mitt knä ibland viskar något som jag inte uppfattar :) Jag tar det lugnt. Vi åker i bilen på väg från stan och passerar en cykelväg. Där. Två människor som pussas - hon ser nästan förlägen ut. Han - håller i henne ordentligt och ser förälskat på hennes ansikte. Cyklarna står bredvid. De är sportigt klädda och hon har en tuff cykelhjälm med skärm. Kanske är de 75 år, väderbitna och helt vithåriga. Underbara! När jag är vithårig och rynkig vill jag må bra - så jag yogar - jag vill vara stark och framför allt stå och pussas vid en vägkant!

2 kommentarer:

 1. ÅH! Det låter ju helt underbart. Som ett vykort.

  Första dagen på jobbet efter en lång semester idag. Känns helt ok, men likväl, vemodigt, som varje år när sommaren börjar lida mot sitt slut.

  Hade en fantastisk stund på min matta i morse. En bok om yoga som jag läser gav mig en riktigt light-ball moment i helgen: "i yoga lyfter man - man håller inte - man lyfter". Den meningen gav min träning en helt annan fokus, och en helt annan styrka och en helt annan integritet. Det är så häftigt att börja förstå!!!

  kram
  a

  SvaraRadera
 2. Härlig minnesbild du delar med dej av idag, tack!

  SvaraRadera