måndag 25 maj 2009

Tillfreds

Konferens igen. Island! Wow vilket hæftigt land. Temat ær kommunikation i forændring och det ær bra, riktigt bra och vi sitter och ær nojda, helnojda. Trænade imorse, hotellrum kan vara knepiga att træna i. Men hær ær det gott om utrymme, fræscht och ljust. Saknar trots detta inspiration. Ont lite hær och dær och jag kænner mig nojd nær jag faktiskt slutar efter min uppværmning. Helslut plotsligt och inser æn en gang va viktigt det ær att lyssna inat lika mycket som utat! Att de dagar man inte orkar mer, faktiskt sluta i tid och vara tillfreds med detta. Ocksa!

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Hoppas du har det toppen!

  Jag har grym träningsvärk. Hade ett ganska jobbigt pass igår på mudita. Försov mig igen!! Vaknade två minuter i sju. Skulle bli upphämtad av A "strax innan sju". Panik.

  VAD betyder det Annika?? Att jag (som ju inte försovit mig sedan småskolan och som har en inneboende ångest över att komma försent) försover mig två söndagar i rad? Hur som helst, hoppade i yogakläderna, borstade tänderna och åkte. ÅH - jag hade svårt att fokusera, fick verkligen kämpa. Blev nästan förbannad flera gånger under passet. "Varför gör jag det här??" malde i mitt huvud.

  Och sen. Plötsligt. Javissst ja. Det här är livet. Yoga är här och nu.
  ont i kroppen idag. Som en påminnelse om att jag lever!

  kram
  a

  SvaraRadera
 2. Kan ju betyda vad som helst...att du vågar försova dig eller att du vill försova dig eller...du väljer :) Super att du ändå kom iväg, det är det som räknas! Ju! Känner precis igen känslan när man undrar varför man yogar och så pang på - kommer svaret. I kroppen! Härligt!

  SvaraRadera