torsdag 31 augusti 2017

Höstlista


Lånar en lista från bästa Nina.

Beskriv din höst med tre ord.
Nyheter i företagsjobbet.
Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Alltid älskat hösten. Det känns som livet får en ny chans på något vis. Och när jag jobbade på universitetet var det så härligt med alla nya studenter och allt som drar igång. Jag är vatadominant, vilket är den självklara förklaringen till att hösten är bäst för mig.
Hur höstmyser du?
Försöker vara i skogen så mycket det går. Stövlar på och sen bara ströva. Att grotta ner sig i nya böcker. Älskar när jag yogar tidigt på morgonen och det är mörkt ute och jag kan tända extra mycket ljus.
Hur ser din höstoutfit ut?
Boots och jeans. Stor jacka. Alla höstar.
Vad har du på TO-DO listan just nu?
Börja jobba ordentligt med layouten som jag precis börjat arbeta med.
Bästa musiken för regniga dagar?
Lyssnar mycket på Anna Ternheim på höstarna. Vet inte riktigt varför det blivit så men hennes musik är grundande och djup. Älskar hennes röst.
Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?
Haha, serier är mitt favoritämne. Jag följer förstås Game of Thrones, hysteriskt spännande avslutning på säsongen och suck ska vi vänta till 2018 innan vi får veta hur det går? Gillar Ray Donovan på HBO och The Handmaids tale är ruskigt och läskigt spännande. Såg att flera serier jag sett tidigare kommer med nya säsonger som Bron t ex. Jag är helt enkelt en film- och serienörd. Kommer helt enkelt inte ihåg alla jag följt senaste året.
Vad är den höstigaste maträtten?
Rödbetssoppa med smetana. Mustigt och gott.
Var hänger du helst under helgen?
Hemma eller i stugan. Kanske mest stugan just nu, för den är en stilla retreat, ingen telefontäckning, bara tystnaden och skogens sus.
Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
JA! På onsdag tar vi bilen söderut för en yogakurs i Budapest. Det blir lite semester längs vägen också, stannar i Köpenhamn, Berlin och Prag någon natt. Känns som ett äventyr. Och så kursen. Som jag längtar efter mina lärare. Och så Budapest, det är en favoritstad i Europa. Älskar badhusen, den vackra staden, ungrarnas kärvhet och alla kaféer. Kan inte bli dåligt helt enkelt!
Hur förbereder du dig för vintern?
Tittar längtansfullt på min duffel och mina broderade skinnstövlar. Den kan komma när den vill!

2 kommentarer:

  1. Men vilken härlig höst du har i din famn! Tackar för tipset om The Handmaid's tale, den ska jag absolut kolla in. Och Budapest, roadtrip och dina lärare, Wahe Guru!
    Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur?! Så tacksamt glad ❤️ Och du, tror verkligen du kommer att gilla serien, sjukt aktuell över vem som bestämmer över en kvinnas kropp. Kram!

      Radera