tisdag 5 januari 2016

Det blir av

Vi bestämde det för länge sen. Den senaste veckans händelser har gjort att vi inte visste om det skulle bli av. Men det blir det. Min svärmor fick sin ballongsprängning i söndags, hastigt och lustigt och igår kom hon hem! Hon är 84 år och man häpnar ibland över hur snabbt allt går. Men hon blev pigg direkt efter ingreppet och är förstås trött och omtumlad men mår ändå bra. Så. Det blir av. Vi har gjort bokslut i våra företag. Jag har städat ut julen. Jag har köpt nya sandaler och huset blir omskött och bebott. Allt är ordnat och pengarna växlade.
   Ikväll reser vi på semester med några goda vänner och jag tror sällan jag varit i sådant behov av att åka bort.  Ibland är det skönt att bara lämna allt och få vara i en helt annan miljö. Vi reser till Kuba och det är som ett stort äventyr i sig. Så. Ingen dator ska med. Jag vet inte hur god uppkopplingen är och om jag kan blogga över huvud taget. Det blir som det blir. Vi reser från vårt vinterland till ett sommarland. Jag vill bada, sola, dansa och upptäcka nya miljöer och människor. Må gott tills vi hörs igen.

15 kommentarer:

 1. Wow vad härligt! Jag önskar dig en underbar resa! Kram

  SvaraRadera
 2. Men gud så härligt och så klokt! Ha det så himla underbart!
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var allt det där och så lite av motsatsen ;) kram!

   Radera
 3. Å ha det så underbart! Kramar

  SvaraRadera
 4. Så himla bra beslut! Njut av värmen och vänner och ha det helt bäst nu <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Så rätt i tiden för mig. ❤️️

   Radera
 5. Ha en fin, fin resa!
  Ser fram emot att se bilder därifrån.
  Kontrasternas land.

  SvaraRadera
 6. Men...allt kom inte med!

  Njut och tanka energi i sol och varm sand.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du Hannis, du hade väl fotograferat dygnet runt. Det har fotograferna gjort! Kram och tack!

   Radera
 7. Sara - Lev livet levande7 januari 2016 11:57

  Följde din blogg tidigare, men har det sista dryga året inte läst en enda blogg. Har inte orkat, prioriterat annat. Men så idag, när jag sitter på ett sjukhus och jobbar medan min man får sitt knä opererat klickar jag på en jobbrelaterad länk - tror jag - och hamnar här. Försvinner in i dina lugna, läkande, rogivande och kloka ord och känner lusten återvända.
  Dina ord triggade igång något som legat och sovit. Vad vet jag inte än. Men kanske glädjen, känslan att JAG VÄLJER. Friden.
  Yoga. Då, för dryga året sen, yogade jag hemma efter bästa förmåga, och har många gånger tänkt på dina ord om att man behöver yoga med instruktör för att lära sig rätt. Glädjer mig åt att dina ord landade i mig, att jag yogar för instruktör varje vecka. Nästa mål är att göra tid mellan barn, arbete och studier, att yoga hemma. Om det så bara är några solhälsningar.
  Tack, fina du, för att du väckte det som sovit i mig. TACK!
  Namaste

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh men tack själv för att du lämnar spår! Och så vackra rader 🙏🏻 Namaste!

   Radera
 8. Tycker det låter bra utan dator. Tycker det låter bra att åka iväg överhuvudtaget. Resor kan öppna ens ögon på många olika sätt känner jag. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju därför jag tycker så mycket om att resa. Skakad om. Vidga vyerna. Förändra perspektivet! Och det var en höjdare att släppa snuttefilten (=min dator)

   Radera