tisdag 2 juni 2015

Snart är det lördagPå lördag reser jag och min älskling på semester. Vi reser ofta, men det handlar mest om yogaresor eller ayurvedaresor. Missförstå mig rätt, vi väljer ju själva. Men det är inte direkt några viloresor och man orkar inte något annat än just det man rest dit för. Naturligtvis. Men ibland vill man sova lite längre, äta och dricka hur som helst och bara vara. Ta dagen som den kommer. Vandra i vacker natur. Dricka lite vin. Äta gott. Bada i havet. N J U T A helt enkelt. Som jag längtar till lördag när vi reser till Ligurien i Italien, Cinque Terre. Jag vet att man kan vandra, åka båt eller tåg mellan de små byarna och vi har hyrt en fin liten lägenhet med terrass, jag tänker att det är svårslaget. Det har varit ett resmål vi pratat om många gånger, nu blir det verklighet. Hur bra kan det bli? Och att ha någon som bor i vårt hus och sköter om det när vi är borta är ett bonus. Snart är det lördag!

Bilderna har jag lånat från http://cinqueterre.eu.com

16 kommentarer:

 1. Åhh vad härligt, och maten i Italien... mums. Trevlig resa♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ja det känns overkligt!

   Radera
 2. Åh, vad härligt!! Finns inget bättre! Ha det så himla härligt!

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt. Ha det så skönt!
  Carina

  SvaraRadera
 4. Låter superhärligt och jag kan tycka att ofta är det skönt att ha olika sorters semester? Vi var till Dubai i höstas, Island vid första maj och nu i sommar ska vi till Rom samt en badort utanför Rom. Olika sorters semestrar men bra på sitt sätt. Skönt för dig och din man att bryta yoga-semester för att uppskatta den mer nästa gång. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen det har du helt rätt i. Det är ju olika resor och ledigheter för olika syften. Ja vi ska njuta och vi är nöjda på yogakurserna också, men det är samtidigt väldigt krävande. Kram!

   Radera
 5. Så härligt! Njut semestern! Kram Heléne

  SvaraRadera
 6. Men så härligt!
  En bukett njutning kommer här!
  Kramkram och hälsningar av en annan som har njutreselängt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tacktack! En bukett njutning låter fantastiskt! Kram!

   Radera
 7. Det verkar vara så himla fint där. Hoppas ni får en härlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja jag har hört så otroligt mycket om den här platsen. Å andra sidan är jag bara nöjd över att åka iväg :)

   Radera