måndag 23 juli 2012

Yoga ♥ mig

Morgonyoga i min shala. Några stycken. Och där är den ju. Som om den gömt sig tidigare och nu kommer fram. I ljuset. I kroppen. Yogan ♥. Jag är mjukare. Slås varje gång av detta när jag haft ett uppehåll av min fysiska yoga. Som om själva pausen får kroppen att hinna ifatt. Och de här squottarna jag kämpar med. Så otroligt verkningsfulla de är. Trots att jag vet att det kommer att göra ont, ljumsken och höger sida känns nästan som de ska gå av i andetaget. Och sedan, borta. Frid. Och jag känner hur blockeringen på något vis löser upp sig. Lite hela tiden. Som när man spolar något i vatten och det ger med sig lite vartefter. Kanske låter det flummigt eller märkligt. I min kropp är det högst verkligt. Och jag känner glädjen i mig som en varm våg. Yoga ♥ mig, idag.

8 kommentarer:

  1. Ja precis så är det. Inte flummigt alls. <3
    Kram

    SvaraRadera
  2. Inte är det flummigt inte. När jag pratar med mina massagekunder om blockerade muskler och försämrad cirkulation brukar jag just använda liknelsen av igenslammade avloppsrör som behöver spolas igenom för att blockeringarna ska försvinna. Det är en lätt och bra bild som människor kan ta till sig. Och det är naturligtvis precis detsamma med blockerad energi. Man tänker in ljus i ett blockerat område och "spolar rent" så att energin kan flöda fritt igen.
    Kram Carina

    SvaraRadera
  3. godmorgon!
    fin morgonlasning med tekoppen for mig.
    om din semester och att kunna slappa forvantningar och lagga dom bakom sig.
    ahhh.
    stora kramar till dig

    SvaraRadera
  4. Så glad jag blir här hos dej idag, tack!

    SvaraRadera
  5. Du är inspererande. Ett lugn att läsa.

    SvaraRadera
  6. Åh vad det låter underbart...jag har helt glömt bort hur bra yogan faktiskt är...å nu blir jag taggad på att sätta igång igen...tack för inspirationen..rara Annika...tack...kram

    SvaraRadera
  7. härligt det låter. behöver verkligen och är så glad du är tillbaka. varit lite mycket här :) men jag ska inte klaga. solen skiner och vi har sommar idag med. ska till stranden och hämta lugn och vatten..

    kärlek, Lycke

    SvaraRadera
  8. Kramar till er alla som tar er tid att lämna några rader här hos mig!

    SvaraRadera